Ensom i Bollywood

Author Recent Posts Bollywodd Masala Latest posts by Bollywodd Masala (see all) Da de døde våknet - 19.04.2006 Bollywoods dyrevern - 19.04.2006 Dino danser - 19.04.2006 Det er ensomt å være Bollywood stjerne. Særlig hvis man blir kjendis når man er veldig ung. Tidligere Miss World og filmstjerne Priyanka Chopra savner venner å snakke med […]
Bollywodd Masala
Latest posts by Bollywodd Masala (see all)

Det er ensomt å være Bollywood stjerne. Særlig hvis man blir kjendis når man er veldig ung. Tidligere Miss World og filmstjerne Priyanka Chopra savner venner å snakke med når hun har problemer. Hun flyttet til Bombay etter å ha bodd i USA i tenårene. Da hennes far ble syk for noen uker siden og måtte til Boston for en leveroperasjon, kjente hun savnet av gode venner å snakke med.

– Jeg har hundre millioner kjente i Bollywood, men det er ikke en venn jeg kan ringe midt på natten fra sengen min for å snakke om det som ligger på mitt hjerte, sier Chopra. Skuespilleren er aktuell i en ny film i desember, “Bluff Master”, der hun spiller mot Abhishek Bachchan, Riteish og Nana Patekar.

Musikkvidoen til sangen “Right Here Right Now”, komponert av Vishal-Shekhar, er morsom, med Abhishek, Riteish and Priyanka. Noe som gjør sangen ekstra spesiell er det at Abhishek synger selv for første gang i en film i stedet for å bruke en playback stemme. Hele filmen ble tatt opp i Bombay.

– Det virker som om jo høyere man klatrer i denne profesjonen, jo mer suksess du får, desto mer ensomt er det, sier hun i et intervju med Rediff.com. Priyanka Chopra gjør det meget bra for tiden, med flere gode filmer på plakaten, Rakesh Roshans “Krrish”, der hun spiller med Hrithik Roshan, Nikhil Advanis nye film som ikke har fått tittel ennå, Farhan Akhtars nye versjon av “Don” med Shah Rukh Khan og Akshay Kumar, og Farah Khans “Happy New Year”, sammen med Shah Rukh Khan og Amitabh Bachchan.

– Jeg har holdt på i tre år nå, og de mest utrolige ting skjer, forteller hun og legger til at hun ikke har vært bekymret for karrieren sin.

– Det som jeg er redd for er ensomhet og det å ikke ha noen venner. Jeg er redd for å dø uten å ha noen venner tilstede. Jeg vil ikke at det skal skje, sier Priyanka. Hennes navn er blitt koblet til flere menn, deriblant Akshay Kumar, som ofte spiller mot henne i hindi filmer. Priyanka mener hun har vært heldig med regissører. Særlig Rakesh Roshan og Rohan Sippy (“Bluff Master”) som støttet henne da hennes far ble syk.

– Rohan har laget en morsom og romantisk film med mye lærdom for livet, sier Priyanka om filmen “Bluff Master”. Filmen er ganske sofistikert og fra vår samtid. Jeg tror den kommer til å appellere til et publikum i utlandet. I filmen spiller hun en sterk kvinne. Hennes integritet og åpenhet blir et problem for kjæresten Abhishek som er en profesjonell svindler.

– Det er noe magnetisk i min rolle, forteller Priyanka. Skikkelsen er engleaktig, har integritet, og kan ikke kjøpes. For en gangs skyld slipper Chopra å dele rampelyset med andre skuespillere, slik hun måtte i “Andaaz”, der Lara Dutta også var med, eller “Aitraaz”, som hadde Kareena Kapoor i tillegg til henne.

Hennes fars sykdom fikk henne til å skjønne hvor viktig det å pleie ens indre liv er.
– Jeg går ofte til templer for å vise respekt til gudene, sier hun, men jeg prøver også å holde mitt legeme og mitt sinn rent. Jeg tror mer og mer på det at et menneskes kropp er hennes tempel, hennes renhet, og det er der Gud bor, derfor bør ikke kroppen skjendes.

Priyanka gikk på high school i Boston. Mange av hennes venner fra den tiden er nå studenter og går på universitetet. Legedatteren selv hadde planer om å bli psykolog mens hun gikk på skolen. Angrer hun at hun ikke valgte å studere videre?
– Jeg var bare 17 da jeg ble Miss World, forteller hun. Alt skjedde så fort etter det at jeg ikke rakk å tenke på studier. Men jeg vil ikke forandre noe av det som er skjedd i mitt liv. Jeg har vært meget heldig, og jeg må takke Gud for det.