Demonstrerte mot volden i Sri Lanka

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Over tre hundre elever og studenter møtte opp […]

Over tre hundre elever og studenter møtte opp 10. januar utenfor Utenriksdepartementet for å demonstrere mot den Sri lankeiske regjeringens vold og drap mot den tamilske sivilbefolkningen. Volden har økt den siste måneden i den nordøstlige delen av Sri Lanka. Fem studenter er drept, en ung jente brutalt voldtatt og drept, og mer enn førti er savnet.
Koordinatoren i Tamil Youth Organisation Norway (TYO), Ahilan Sebastian, sier til Utrop at de demonstrerer for å få den norske regjeringen til å fordømme angrepene mot den tamilske sivilbefolkningen.
– Dette er brutale menneskerettighetsbrudd, og vi vil at Norge og resten av verden skal få øynene opp for det som skjer, sier Sebastian.