Windows Vista kommer

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Snart blir Microsoft Windows XP ute av markedet. […]

Snart blir Microsoft Windows XP ute av markedet. Microsoft lanserer nemlig sitt nye operativsystem Windows Vista i løpet av året.
I det store og hele minner Windows Vista om Windows XP. Start-linjen er overraskende lik og det samme er skrivebordet. Allikevel dukker det opp noen små artige elementer etter hvert som man går dypere ned i operativsystemet, skriver IT avisens anmelder som har testet systemet.
Det var også spennende å få sett Windows Media Player 11 og Internet Explorer 7. Begge disse to programmene er kraftige forbedringer av dagens versjoner.
Mest skuffende med hele Vista-demonstrasjonen var hastigheten på operativsystemet. For selv med en relativt kraftig PC, med én gigabyte minne var det til tider en god del sekunder å vente. Spesielt det å bytte fra Windows Vista til Windows Media Center tok lang tid, skriver IT avisen.
Operativsystemet så i hvert fall godt ut, selv om det ikke akkurat virket som om det ville by på de helt store revolusjonene. Uansett må vi nok vente til sent på året før vi får se hvordan det endelige resultat blir.