Beste multifunksjonsskriver

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Dette er toppmodellen i Canons PIXMA-multifunksjonsserie, og den […]

Dette er toppmodellen i Canons PIXMA-multifunksjonsserie, og den briljerer med forrykende hastighet og topp fotokvalitet, DinSide som har testet maskinen.
Skanner, kopimaskin og skriver
Skanner positiver og negativer
Automatisk tosidig utskrift
Kan skanne flere fotos samtidig, og skille dem i fotoprogrammet
Kan skrive direkte på CD/ DVD-plater
3,5” skjerm for bildevisning
Minnekortleser for alle aktuelle korttyper
Direkteutskrift fra kamera
Infrarød port
Bluetooth-støtte ved hjelp av adapter (ekstrautstyr)
På pluss siden nevnes det at denne er svært rask, masse funksjoner, særdeles god fotokvalitet og god programpakke. Og på den negative siden nevnes det maskinen kan være litt treg i oppstarten, mangler automatisk papirgjenkjenning og at den er litt stor i størrelse.
Den generelle brukervennligheten er god, knappene er godt merket, skjermen er stor og symboler og tekst i menyene er tydelige og i norsk språkdrakt. Når det gjelder kvalitet og hastighet ligger denne modellen helt i toppen av hva som er mulig med dagens blekkskriverteknologi.