Nokia N91 – med 4 GB harddisk

Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019 Nokia N91 her er mobilen med hele fire […]

Nokia N91 her er mobilen med hele fire gigabyte harddisk innebygd.
Nokia N91 er spesialdesignet for musikk, noe man raskt legger merke til. Snarveistastene lar deg enkelt kontrollere all musikken på mobilen. Bonusen er at man kan starte, stoppe og spole i musikken nesten uansett hva annen man driver med. Dette systemet fungerer langt bedre enn vi har opplevd på noen andre mobiler og øker følelsen av at det er en dedikert MP3-spiller vi har mellom hendene.
N91 har fire gigabyte kapasitet og kan med dette konkurrere med kapasiteten til den største iPod nano-modellen.
Overføring av musikk går som en drøm. Dette kan gjøres på flere måter, men ved å koble N91 til PC-en via USB-pluggen i telefonen kan man enkelt overføre musikk til og fra den flyttbare disken som dukker opp.
Nokia N91 er også en relativt velfungerende kameramobil. Den er som sagt utstyrt med et to megapikselkamera, som også kan ta opp relativt gode videosnutter.
Skal man på Internett kan det også være en fordel med 3G (mangler frontkamera til videotelefoni) og EDGE for rask dataoverføring. Men det er den trådløse nettverksstøtten som imponerer mest. Enkel å sette opp og langt raskere i bruk enn det vi har opplevd fra Nokias mest avanserte modeller, gjør dette til en flott måte å surfe på, i hvert fall der man ikke har en vanlig PC tilgjengelig.

(Kilde: DinSide)