Vitaminer forkorter levealderen

Danmark
Forskningsteamet fra København som har gjennomført denne undersøkelsen har basert seg på flere tidligere undersøkelser.
Selv om vitaminkapsler har fått stor popularitet de siste årene, har ikke disses fordeler blitt klart påvist i det hele tatt, hevder forskerne. Dessuten har det tilsynelatende ikke blitt dokumentert at vitaminer forebygger deoksidering som forårsaker kreft og hjertesykdommer.
Forskerne oppdaget at levealderen ikke endret seg for dem som brukte Celenium og Vitamin-C. For de som brukte de andre tilskuddene ble levealderen imidlertid redusert, mener forskerne. Brukerne av Betakarot fikk nedsatt levealder på ca.7 %, mens de som brukte Vitamin- E lå på 4 %. Enda høyere reduksjon hevder forskerne det var hos de som brukte Vitamin – A. Hos dem var reduksjonen hele 16 %. I tillegg påstår forskerne at inntak av kunstige vitaminer fører til forstyrrelse av den naturlige forebyggende funksjonen til immunsystemet.

Luksusklosetter i Oxford Street
London, England
En kvinne som mislikte dårlige offentlige toaletter i Oxford Street i London har åpnet et nytt og spesielt offentlig toalett for kvinner.
Toalettet kostet henne ca.2 millioner dollar og inneholder alle mulige fasiliteter for kvinner på toalettfeltet. For eksempel finnes det apparater og hjelpemidler for pynting, hårtørking, avslapping, massasje, barnestell og øvrige behov i forbindelse med do-besøk. Toalettets eier forventer at toalettets daglige besøkende skal bli 1000 damer denne sommeren. Fru Elen Genard (eieren) tilføyer at hun tenker å åpne flere slike toaletter i London og andre britiske byer. Prisen for et besøk ligger på 60 kroner. Hun tenker også å åpne noen toaletter for menn, men selvsagt med annerledes materiell som passer deres kjønn og behov.
Dette satte nylig fokus på en negativ side ved den britiske hovedstaden, nemlig de få og dårlige offentlige toalettene.
Antall toaletter i London har blitt redusert med ca. 40 % i perioden fra 2000 til 2005. Nå er det kun 415 offentlige toaletter i hele London, mens antall brukere hvert år er ca. 28 millioner.
Antallet offentlige doer i London er altfor lite i sammenlikning med Kinas hovedstad Bejing som har ett toalett på 1948 personer, der hvor London har ett delt på 18 000 personer.
Myndighetene i London forklarer stengningen av toaletter ved å legge skylden på narkomane og hjemløse som ofte forsøker å sove i toalettene. Dessuten koster det mye å vedlikeholde toalettene eller bygge nye, sier Londons myndigheter.

Israelske jagerflygere øver for å angripe Iran
Tel Aviv, Israel
Den israelske dagsavisen Maarif skrev den 22.06.07 at det israelske luftvåpenet har startet et nytt treningsprogram som inneholder lange flyreiser som en del av forberedelsene for å bekjempe den iranske atomvåpentrusselen. Forskjellige utenlandske aviser har tidligere rapportert liknende nyheter de siste månedene.
Treningsprogrammet omfatter også lange flytokt og øvelsesangrep på mål som ligger langt borte fra Israel, med forsyning av drivstoff i lufta.
Militærøvelsene arrangeres i samarbeid og samordning med USA. Tanken bak skal være å knekke det iranske atomprogrammet så fullstendig som mulig.
I følge Maarif blir ikke et angrep aktuelt før slutten av året. Da skal Israel og USA diskutere situasjonen og de oppnådde resultatene av de økonomiske sanksjonene som er vedtatt av FN, i følge Maarif.
En nytt ledd i sanksjonene er å presse europeiske selskaper til å avskaffe sine enorme finansielle forsikringer (på ca.22 milliarder hvert år) til Iran.
Avisen tilføyde også at bekymringen ikke bare gjelder atomvåpen, men også langdistanseraketter som Iran i det siste har fått fra Nord Koria. Disse rakettene har en rekkevidde på 2500 kilometer, det vil si at de kan ramme mål over hele Europa.