Lønn, lusekofter og de sterke, hvite og kristne

Partene i årets lønnsoppgjør har vært samlet hos Riksmeklingsmannen. Resultatet er lønnsvekst for alle, og de lavest lønte får den største delen av potten. Totalt vil hver fjerde arbeidstaker få lavtlønnstillegg, og nesten halvparten av alle kvinner som omfattes av oppgjøret, vil få dette tillegget.

LO-mannen, YS-mannen, Unio-mannen, Akademiker-mannen og statenspersonaldirektør-mannen, statsminister-mannen, arbeidsminister-mannen sammen med NHO-mannen blitt enig om og anbefaler enstemmig forslaget fra Riksmeklingsmannen. Budskapet er formidlet av NRK-mannen og TV2-mannen!

Lønnsveksten vil likevel ikke føre til at folk merker stor forskjell på lommeboka. Økte lønninger fører til høyere inflasjon og høyere rente. Sluttsummen kan bli omtrent null for lavtlønte som har mye lån. Så når alt kommer til alt er det igjen høytlønte med lederlønninger i staten og i det private som kommer godt ut – mennene bedre enn kvinnene i 2008.

Den andre ”samlingen” som er verdt å legge merke til, er forårsaket av Riksterrorist-mannen i lusekofte. Det er den nye loven om såkalt terrorvirksomhet i Norge som mannen har fått æren av å være den første som er tiltalt etter. Lusekoftemannen har visstnok hatt noe i tankene som kan være skadelig for noen. Rikslusekofte-mannen var omringet av forsvarer-mannen, aktor-mannen og dommer-mannen for å forhandle om en kan straffes for å tenke tanker som ikke er omsatt i handlinger – enda! Rikslusekofte-mannen har tenkt å studere psykologi, men til nå er han blitt vurdert av psykiatere. Hva skal denne mannen tenke om andre menneskers tanker når han nå vurderes som en mann som har en væremåte hvor han ikke på noen måter viser skyld eller anger?

Tenk hva blir resultatet hvis han blir dømt for tenkte tanker; hvem har ikke tenkt både erotiske og ulovlige tanker både om naboen, sjefen, kollega og venner? Hva blir det neste i en rettsstat tenker nå jeg!? Anklages for tanker vi ikke har tenkt eller tenkt å tenke, men som vi må tenke fordi staten har pålagt det?

Så har vi Frp-mannen da, han som vil begrense innvandring til Norge. Frp-mannen som bare vil gi visum til Norge for de sterke, ranke, kristne og hvite. Nordmannen vil ha bare de som går inn i landskapet på en naturlig måte, og ikke skremmer vettet av bestemor med sin hudfarge, tro, mat eller språk. Akkurat dette eksperimentet har vi hatt både i Europa og Norge; Jødeparagrafen i Grunnloven. Dermed sier det seg selv at det må være mannen fra Fremskrittspartiet som tenker slike tanker i dag.

Når Frp-bølgen har lagt seg vil denne blir forvandlet til Frp-eldre(manns)bølge, og hvis alt går slik det ser ut nå, vil denne Frp-mannen pleies på et aldershjem i Mo i Rana, av en mann fra Somalia, som er ansatt i et firma drevet av en pakistaner og analfabet fra Grønland i Oslo – jeg gleder meg å se Frp-mannens uttrykk når hjelpen tilkalles i hjelpeløs sengeliggende stilling. Sånn bare for moro skyld kan jeg vri kniven i den stolte Frp-mannens innvandrer-sår: det blir stadig færre yrkesaktive i Norge og de som er yrkesaktive blir både eldre og vil ha dårlig helse. Dermed trengs arbeidskraft utenfra, og alle vil ikke komme fra Sverige!

Avslutningsvis ser vi nå at energiminister-kvinnen anklages for å gå i fotsporene til forrige likestillingsminister-kvinne, hva gjelder ansettelser; ansette partifeller eller venner som rådgivere og konsulenter med lukrative avtaler. Hun kritiseres av tre Stortingsmenn i et program ledet av NRK-mannen, og som til alt overmål avsluttes med politiske kommentatorer som er NRK-mannen og Dagens Næringslivs-kvinnen. Alle må jo vite at i Norge er det fortsatt mannen, og helst en fra landets største politiske parti, som kan kunsten å bedrive kameraderi og vennetjenester uten å bli anklaget for det!

Jeg må til slutt innrømme at jeg lever i et land hvor kjønnslikestilling har kommet alt for langt!