Kultur Notiser

Kunnskapsminister Kristin Halvorsen deler ut Benjaminprisen til Skullerud Skole i Olso
Author Recent Posts Saroj Chumber Latest posts by Saroj Chumber (see all) Innvandrer på hyttetur - 31.07.2013 På tide å møtes på midten - 09.05.2011 En rettferdig asylpolitikk - 17.01.2011 Oslo-skole vinner BenjaminprisenBenjaminprisen 2009 går til Skullerud ungdomsskole i Oslo for deres omfattende arbeid mot mobbing, rasisme og diskriminering. Prisen deles ut av kunnskapsminister Kristin […]
Saroj Chumber
Latest posts by Saroj Chumber (see all)

Oslo-skole vinner Benjaminprisen
Benjaminprisen 2009 går til Skullerud ungdomsskole i Oslo for deres omfattende arbeid mot mobbing, rasisme og diskriminering.

Prisen deles ut av kunnskapsminister Kristin Halvorsen onsdag 27. januar på  Skullerud ungdomsskole.

– Elevene ved Skullerud ungdomsskole har gjort en kjempejobb for å forhindre mobbing og rasisme. Mange andre skoler kan lære av Skullerud når det gjelder å unngå at ungdom plages på grunn av hudfarge, nasjonal bakgrunn, seksuell legning eller religion, sier kunnskapsminister Kristin Halvorsen.

Organiserer nytt, liberalt innvandrernettverk
 
Nettverket Likestilling. Integrering. Mangfold (LIM) vil snakke på vegne av alle de muslimene som verner om ytringsfriheten og liberale verdier, og som protesterer mot vold og ekstremisme.

Nå har Nettverket LIM lagt ut et forslag til manifest på Facebook, og bedt om tilbakemeldinger.

– Vi vil gjerne ha en åpen debatt om hvor vi skal gå, og involvere så mange som mulig. Men verdiene i navnet vårt står fast. Vi skal være et liberalt nettverk, og forsøke å bygge ned fordommer, sier Tina Shagufta Kornmo, talsperson for LIM.