Suksesshistorier

Nabila
Foto: Ambisjoner.no
Author Recent Posts Øystein Røe Latest posts by Øystein Røe (see all) Suksesshistorier - 31.05.2010 Suksesshistorier - 20.05.2010 Suksesshistorier - 03.05.2010 Navn: Nabila I.Chaudhry    Stilling: Førstekonsulent  Arbeidsplass: HelsedirektoratetUtdanning: Fagbrev i kontor- og administrasjonsfag, Regnskap med personal og lønn. Hvor lenge har du jobbet?Jeg begynte å jobbe på deltid ved siden av på skolen i 1998. […]
Øystein Røe
Latest posts by Øystein Røe (see all)

Navn: Nabila I.Chaudhry   
Stilling: Førstekonsulent 
Arbeidsplass: Helsedirektoratet
Utdanning: Fagbrev i kontor- og administrasjonsfag, Regnskap med personal og lønn.

Hvor lenge har du jobbet?
Jeg begynte å jobbe på deltid ved siden av på skolen i 1998.

Hvor lenge har du vært i jobben du er i nå?
Siden 2008

Hvordan havnet du i denne jobben?
Jeg så på nav.no at det var ledig stilling i Helsedirektoratet, team lønn, og jeg bestemte meg for å søke den. Etter et grundig intervju fikk jeg brev om at stillingen var besatt. Jeg ringte tilbake til Helsedirektoratet for å få tilbakemelding på hvorfor jeg ikke ble innstilt, og for å vise at jeg fortsatt var interessert i denne stillingen. Etter to år fikk jeg helt uventet telefon fra Helsedirektoratet med forespørsel om jeg fortsatt var interessert i stillingen og ble da bedt om å søke på nytt. I desember 2008 fikk jeg tilbud om en stilling i Avdeling personal og lønn.

Hvordan ser en vanlig arbeidsdag ut?
Hverdagen min består stort sett av lønnsarbeid, det vil si behandling av reiseregninger og arbeidstidsskjemaer, i tillegg til å besvare henvendelser både på telefon og e-post. Jobben er spennende, og man lærer mye om lover og regelverk.

Hvilke egenskaper trenger man for å mestre din jobb?
For å mestre jobben best mulig trenger man faglig interesse, motivasjon, man må være serviceinnstilt og trives med tall.

Hva vil være et naturlig skritt videre i din karriere?
Jeg trives veldig godt innen det fagområdet jeg arbeider i dag. Jeg har trivelige kollegaer. Jeg har veldig lyst til å studere videre innen personal eller regnskap.

Hvordan skal studenter og nyutdannede gå frem dersom de ønsker seg en lignende stilling?
Finn ut av hva som interesserer deg og send inn en åpen søknad til bedriften eller send cv-en til et bemanningsbyrå. Jeg vil anbefale studenter å søke praksisplass. Man må vise interesse for en stilling ved for eksempel å ringe eller sende e-post til bedriften. Gode referanser hjelper mye for å nå det man drømmer om i livet.

Hardt arbeid og god innsats gjør at ingenting kan stoppe deg fra å nå egne mål i livet.