Gir ut nytt internasjonalt utenriksmagasin

Nytt stoff: Første utgave av magasinet Perspektiv fra Flyktninghjelpen
Foto: Faksimile
Flyktninghjelpens norske magasin Perspektiv har vært en stor suksess. I forbindelse med den årlige Nansen-prisen gir de nå ut en internasjonal utgave. Det engelskspråklige magasinet Perspective fokuserer på internasjonal politikk og humanitære utfordringer. – Vi arbeider i 20 land på fire kontinenter og deltar i en rekke internasjonale fora. Det er derfor naturlig at vi […]

Flyktninghjelpens norske magasin Perspektiv har vært en stor suksess. I forbindelse med den årlige Nansen-prisen gir de nå ut en internasjonal utgave. Det engelskspråklige magasinet Perspective fokuserer på internasjonal politikk og humanitære utfordringer.

– Vi arbeider i 20 land på fire kontinenter og deltar i en rekke internasjonale fora. Det er derfor naturlig at vi også bidrar til den internasjonale dagsorden, sier generalsekretær Elisabeth Rasmusson.

Magasinet Perspective selges i 15 forskjellige land, blant annet Frankrike, Spania, Italia, Storbritannia, USA, Canada og Australia. Det blir da det første internasjonale utenrikspolitiske magasinet lansert fra en norsk organisasjon.

– Med dette magasinet skal vi være med å sette agendaen for humanitær politikk internasjonalt. Og bidra til konstruktiv debatt rundt temaer som spenner fra konfliktene i Afghanistan og Somalia, til nytenkning rundt hvordan vi kan bedre situasjonen for de millioner av mennesker som er rammet av dagens humanitære kriser, sier Rasmusson.

– Dersom dette slår an hos leserne og blir økonomisk bærekraftig, vil vi fortsette å gi ut Perspective, sier Rasmusson.