Vil ha bedre integrering i Østfold

Norsk-kongolesiske Jean Claude Luabeya inviterer alle organisasjoner som jobber med innvandring og integrering i Østfold til å samarbeide i det nye innvandringsrådet som opprettes kommende helg.
Foto: Privat
Lørdag 29. januar fikk Østfold for første gang et innvandrerråd. Østfold innvandrerråd ble stiftet på et møte i Kulturkvartalet i Sarpsborg.  Rådet skal jobbe særlig med rasisme, diskriminering og situasjonen til nyankomne barn. Det sier norsk-kongolesiske Jean Claude Luabeya. Han er med i det nye rådet. – Vi som har jobbet på i organisasjoner her […]

Lørdag 29. januar fikk Østfold for første gang et innvandrerråd. Østfold innvandrerråd ble stiftet på et møte i Kulturkvartalet i Sarpsborg. 

Rådet skal jobbe særlig med rasisme, diskriminering og situasjonen til nyankomne barn. Det sier norsk-kongolesiske Jean Claude Luabeya. Han er med i det nye rådet.

– Vi som har jobbet på i organisasjoner her i Østfold har lenge ønsket oss dette rådet. Vi har like store problemer med integrering som andre steder i Norge, sier han.

Saida Begum fra Stovner stiller til valg for Oslo høyre.
Foto : Høyre

Oslo Høyre nominerer to med minoritetsbakgrunn

Saida Begum fra Stovner og Mudassar Kapur fra Søndre Nordstrand er nye bystyrekandidater for Oslo Høyre.

Saida Begum vil jobbe med skole- rus- og arbeids- og sosialpolitikken.

– Vi i Oslo Høyre jobber for at Oslo-skolen skal være den beste skolen i Europa, sier hun.

Mudassar Kapur studerer ved Norges Handelshøyskole, og har tidligere tatt markedsføring ved universitetet BI.

Han vil som politiker jobbe for verdiskapning i samfunnet ved å gi folk en mulighet for å lykkes med sine drømmer.