Sagt om innvandring

Tidligere FrP-formann Carl I. Hagen ønsker nå å bli ordfører i Oslo.
Foto: Pressebilder
Utrop gir deg ukens sitater om det innvandringspolitiske feltet i Norge.
0Shares

– En ny innvandringspolitikk står høyt oppe på kravslista, og et eget Innvandrings- og integreringsdepartement er en god idé. Jeg jobber faktisk med noe lignende på lokalt nivå i Oslo. 

Tidligere Frp-formann Carl I Hagen (bildet) til Aftenposten, som mener Høyre vil synes at dette er fornuftig.

Lurte @FADLABIHIMSELF til å tro at vi feirer pinse fordi Jesus fant et pinnsvin langs gata, og tok vare på det. Dumme dumme utlending.. 🙂
Skrevet av Chrig Patel (fra Karpe Diem) den 21 mai på Twitter

– Å tilbakekalle oppholdstillatelse på grunn av at forholdene i hjemlandet har endret seg, er helt uvanlig. Avdelingsdirektør Tone Loge Tveter i UDI om Frps forslag om å sende kvoteflyktninger tilbake.

– Utenforskapet er likevel bare et symptom. Hvis man søker å forstå hvorfor opptøyene oppstår, er det avgjørende at man ikke reduserer dem til en etnisk konflikt, men ser på de sosioøkonomiske vilkårene for ungdommene som kaster stein. Her blir forskjellene mellom Oslo og Stockholm tydelige.
Fra kommentaren Oss og dem om opptøyene i Stockholm, skrevet av Martine Aurdal, Dagbladets nettutgave lørdag 25. mai.

– Hvem hjelper vi med et totalforbud mot tigging? Eller om vi nekter romfolket adgang til Norge? Vi hjelper i hvert fall ikke romfolket.
Aksel Hagen, stortingsrepresentant for SV og leder Kommunal- og forvaltningskomiteen, på spalteplass i Oppland Arbeiderblad om romfolksdebatten

Det tigges, svarte horer tilbyr seg, arbeidsløse innvandrere dreper hverandre og brenner biler.Vi ble en del av verden. Pokker.
Sagt av Jan Eggum 25 mai på Twitter

Det har gått med et sjokk opp for barna mine i dag: De er 2. generasjons-innvandrere. Faren deres er dansk.
Sagt av Berit Aalborg, redaktør for samfunnsavdelingen i Vårt land. 21 mai på Twitter

Lest kronikken til @hegestorhaug nå. La oss fjerne minstelønn og velferdsgoder for innvandrere. Da kan vi tjene oss rike på slaveri. #Yey <3
Sagt av Yousef Assidiq, samfunnsdebatant 20 mai, Twitter

Jeg tenker at Fb er et underlig sted å være. Her får den norske islamisten Abaydullah Hussain åpent hylle det brutale drapet i London i går, og kalle det et halal-slakt. Mens et bilde av et nakent menneske er forbudt. Jeg er usikker på om dette er et egnet oppholdssted for meg.
Ingvar Ambjørnsen, forfatter 23 mai, Facebook

Siden 1945 har #Kristendom blitt nevnt i papiravisene 15.298 ganger og #Islam blitt nevnt 40.893. Overeksponert?
Yousef Assidiq, samfunnsdebatant 27 mai, Twitter