Sagt siden sist

Øystein Sundelin (H)
Foto: hoyre.no
Author Recent Posts Alfredo Biamont Latest posts by Alfredo Biamont (see all) Etterlyser fokus på andre faktorer enn kultur og religion som årsaker til høy smitte - 22.04.2021 Sanitære kontrollregler styrkes i Oslo byggeplasser - 02.03.2021 Årets ERAS festival finner sted 24. og 25. august - 03.08.2019   – Hvis vi vil ha innvandring, og det […]

 

– Hvis vi vil ha innvandring, og det vil jeg, må vi tåle å se innvandrere på gaten. Mange dobbeltkommuniserer, og er på den ene siden positive til innvandrere og flyktninger, men på den andre siden negative hver gang de ser konsekvensene av politikken.

Høyres gruppeleder i bystyret, Øystein Sundelin (bildet) til Aftenposten 15.05, om en eventuell flytting av Politiets utlendingsenhet (PU) til Tøyen.

– Her er det klart at språk er en utfordring med en høy andel flerkulturelle i en bydel, men en mer påtrengende utfordring er mangelen på store nok boliger til at familier (flerkulturelle såvel som monokulturelle) ønsker å bli boende i sentrumsnære omgivelser. 

ULF LEIRSTEIN , STORTINGSREPRESENTANT , FRP ØSTFOLD

Innlegg skrevet av Michael Hertzberg i BT 13.05, om antallet innvandrere i Løvstakksiden.

– Jeg beklager på det sterkeste min utagerende oppførsel under kampen imellom Harstad IL og Moss. Jeg er på ingen måte rasist selv om det kunne høres sånn ut. Dette er noe jeg kan garantere aldri vil skje igjen.

En tilskuer som kom med rasistiske tilrop under en fotballkamp i Harstad nylig, har nå sendt en skriftlig unnskyldning, kunne NRK melde 13.05.

– To prosent av Sverigedemokraternas velgere er rasister. Resten er folk som enten ikke føler seg hjemme i Alliansens (jour. anm. samarbeidet på borgerlig side i Sverige) politikk og er skuffet over sosialdemokratenes nedbygging av velferdsstaten.

Tidligere sverigedemokrat Daniel Assai til Svenska Dagbladet 15.05 om hvordan islamkritikk og kulturkonservatisme i SD appellerer til enkelte med flerkulturell bakgrunn.

– Kriminelle og asylsøkere med avslag skal ganske enkelt ikke være i Norge, men sendes ut. Det er dog merkelig er at Frp måtte i regjering til for å forstå at en offensiv utsendelsespolitikk er helt grunnleggende for tilliten til innvandringspolitikken.

Ulf Leirstein, Stortingsrepresentant for Frp Østfold i et leserinnlegg i Moss Avis, 19.5