Ahmed Fawad Ashraf blir debattredaktør i Avisa Oslo

– Jeg ønsker alle som har noe på hjertet om å ta kontakt med meg, sier Ahmed Fawad Ashraf, ny debattredaktør og kommentator i Avisa Oslo.
Foto: Aksel Kjær
Han ønsker at alle som har noe på hjertet om byen sin skal ta kontakt med ham. Ahmed Fawad Ashraf (36) er ny debattredaktør og kommentator i Avisa Oslo.
95Shares

– Det er mange vi ikke hører et kvekk fra i dag, men de bor her. Sånn kan vi ikke ha det. Hvis jeg klarer bringe et mangfold av temaer, personer og stemmer inn i AO, kommer jeg til å tenke at vi har lyktes. Det er også det som driver meg, sier Ashraf til Avisa Oslo.

Ashraf kommer fra stillingen som redaksjonell lyd- og videosjef i E24, hvor han har vært på utlån fra VGTV i et halvt år.

Rett mann

– Avisa Oslo skal være gode på det som skjer i gaten din nå, og hvordan nabolaget og byen skal se ut i fremtiden. De beste Oslo-debattene skal folk finne hos oss, sier Ashraf.

Ansvarlig redaktør, Magne Storedal, mener at Ashraf er den rette personen til å gjennomføre denne viktige oppgaven.

– I tillegg vet jeg at han brenner for oppgaven. Han har også kompetanse til å ta den viktige Oslo-debatten ut i digitale flater gjennom lyd og bilde , sier Storedal.

Politisk redaktør Eirik Mosveen  følger opp : – I tillegg til å finne interessante stemmer i Oslo, er han en interessant stemme selv. Derfor vil han også skrive kommentarer i avisen, sier Mosveen.