Stovner-ildsjel til prinsessens 18-årsfeiring

Stovner-gutten Hasnain Asghar er invitert i 18-årsfeiringen av prinsesse Ingrid Alexandra.
Foto: Skjermdump/Facebook
Hasnain Asghar fra Stovner skal representere Oslo under feiringen av prinsesse Ingrid Alexandra i Deichman Bjørvika.
159Shares

21. januar i år fylte prinsesse Ingrid Alexandra 18 år, men grunnet koronapandemien ble feiringen flyttet til juni.

Til selskapet i Deichman Bjørvika er det ventet gjester fra hele landet, idrettsprofiler, regjeringen, kongefamilien og Hasnain Asghar fra Stovner, ifølge Groruddalens Avis.

Han representerer Oslo-ungdommen under feiringen sammen med statsforvalteren og lederen i Sentralt ungdomsråd i Oslo, Sara Khalid.

Hasnain var årets unge ildsjel 2021 og er Ung-ambassadør fra Stovner jobbsenter. Invitasjonen til prinsessens 18-årsfeiring har målbundet Hasnain.

– Jeg fikk sjokk. Hvorfor akkurat meg? Når jeg ser på meg selv tenker jeg alltid at det er rom for forbedringer. Det var faktisk en kamerat som sa «du gjør en god jobb, og det er fortjent at du er invitert».

Vitnemål og feiring av prinsessen

I sommer skal han på en etterlengtet ferie i Pakistan, men før det skal han både motta vitnemål for endt skolegang på videregående og feire prinsessen.

– Valget landet selvfølgelig på feiringen til prinsessen, det er som sagt en unik sjanse. Jeg har gjort det bra på skolen og vet at jeg kommer inn på studiet jeg har søkt.

– Jeg gleder meg så mye! Det er ikke mange som får oppleve denne muligheten; møte prinsessen og hele kongefamilien og snakke med dem. Jeg håper hun i fremtiden blir en «folkets dronning», sier Asghar.