Laminofly blander fest og trening: Vil binde folk sammen på en sunn måte

HÆLA I TAKET: Laminofly leder deltakerne gjennom "Litness is Fitness". Som navnet tilsier, lover det god stemning.
Foto: @kevinj_m
Laminoflys gruppetimer er ikke som andre. På "Litness is Fitness" får deltakerne smoothie i vinglass, show, dans, og humor.
Anna Aronsen Oftedal

– Jeg elsker å binde folk sammen uten at det skal måtte være sent på natt og i en form for rus av eksterne substitutter, sier Lamin Frank Coker, også kjent som Laminofly, til Utrop.

Laminofly er en «wellness coach» som hjelper klienter med å nå sine helsemål, enten det er å miste vekt, øke fysisk styrke og energi, eller mestre stress.

 

FESTSTEMNING: Laminofly sørger for god stemning på LiF-timene.
Foto : @kevinj_m

Flere kjendiser har delt videosnutter fra hans privattimer på sosiale medier. I alle videoene er humøret på topp, og en smoothie på vei som belønning for styrkeøkten.

I tillegg til privattimer leder Laminofly også de feststemte gruppetimene “Litness is Fitness” (LiF). Her får deltakerne også smoothie servert, men i vinglass.

 

Foto: @kevinj_m
Foto : @kevinj_m

Show, fest, trening og fellesskap

Laminofly tok utgangspunkt i hva han selv hadde ønsket dersom han skulle gått på gruppetrening, og lagde en blanding av fest og trening.

Han har tidligere avholdt arrangementet privat, og på lørdag ledet han LiF for første gang  på taket på Steen og Strøm. Her møtte han deltakerne med en overraskende éntre, dans, humor og motiverende ord. Både DJ og dansere var med på å lage en god feststemning.

SHOWMAN: Laminofly tuller og tøyser med deltakerne slik at treningen ikke oppleves like slitsom.
Foto : @kevinj_m

– Visjonen er å samle folk til noe som kjennes som en fest hvor vi feirer hva kroppene våre får til. Det skal være elementer av show, fest, trening og fellesskap. Flere kommer alene til LiF og drar ofte hjem med følelsen av å ha tatt del i noe større, sier Laminofly.

FESTFYLT TRENINGSØKT: Det første LiF-arrangementet var ikke på taket på Steen og Strøm, men var like energisk.
Foto : Lucas Ptak
LATTER: Det blir fort latter når en showman leder gruppetimen.
Foto : @kevinj_m
Foto: Lucas Ptak
Foto : Lucas Ptak

 

RISTER LITT PÅ KROPPEN: Laminofly tar initiativ til litt dans mellom slagene.
Foto : Lucas Ptak