RAW til semifinale i Norske Talenter

Norsk-kappverdianske Marco da Veiga/RAW er klar for semifinalen i talentshowet Norske Talenter. Ifølge han har showet gitt ham nye muligheter, og lover å gi alt på fredag.
Foto: Sonja Sarwar
Norsk-kappverdiansk musiker klar for TV2-direktesendt seminfinale på fredag.
0Shares

RAW (Rightgeous African Warrior), også kjent under sitt opprinnelige navn Marco Da Veiga, er klar for semifinalen i Norske Talenter, etter å ha gått videre fra dommerutvelgelsent på langfredag. Han skal nå opptre under fredagens direktesendte semifinale på TV2. 

Til utrop.no sier den norsk-kappverdianske hip-hoperen at han har en god følelse foran det som vil bli en av de største utfordringene sålangt i artistkarrieren.
– For meg har det vært fantastisk å komme så langt. Alle som deltar på showet har jo drømmer og ambisjoner om at dette skal føre til det endelige gjennombruddet.

Hvilken låt skal du fremføre nå på fredag?
– Inntil videre lar jeg det være en overraskelse. Alt jeg vil si at det vil bli en kortere versjon av en tidligere utgitt låt, men med ekstra følelse og tæl i.

TV har gitt muligheter
For RAW har deltagelsen i Norske Talenter handlet like mye om å gjøre seg kjent for et større norsk publikum som å vinne en talentkonkurranse.
– Å være med på TV har selvsagt vært en stor fordel og gitt meg sjansen til å skaffe meg kontakter og promotere musikken min. Antall bookinger og avtaler har økt betraktelig, kan jeg vel si.
Tror du at du nå kan vinne Norske Talenter?
– Vinne og vinne. Alt jeg kan si er at jeg skal konsentrere meg hundre prosent om det som skal skje på fredag, gi alt, og så håpe at det er godt nok til å gå videre. Så får vi se hva som skjer i en eventuell finale.