Khabane tar Tiktok med storm

Khaby Lame har gått fra å være arbeidsledig til kjendis og Tik Tok-kjendis.
Senegalesiskfødte Khabane "Khaby" Lame bor i Italia, og er den nest mest fulgte personen på TikTok.
235Shares

Lame mistet jobben sin på en fabrikk nær den nord-italienske byen Torino som følge av pandemien.

Han tilbrakte dagene i foreldrenes hjem i Chivasso på jakt etter andre jobber. En dag lastet han ned TikTok og begynte å tinke med det på soverommet sitt, og la ut videoer av seg selv under navnet Khaby Lame . Og gradvis ble en overraskende karriere født, ifølge CNN.

Nå er Lame den mest populære mannen på TikTok, med 114 millioner følgere kun slått av influenseren og danseren Charli D’Amelio.

– Jeg kom på ideen fordi jeg så disse videoene sirkulere, og jeg likte ideen om å gjøre det enklere, sa han til CNN i et nylig videointervju.

Unik stil

Lames stil beskrives som unik. I de fleste klippene hans viser han videoer av mennesker som gjør altfor kompliserte hacks for så selv gjøre den sammen oppgaven på en enklere mer logisk måte.

Tik-tokerens tause, men uttrykksfulle reaksjoner har gjort ham til en av de mest gjenkjennelige folk på sosiale medier.
– Kanskje er det fordi ansiktsuttrykkene mine er morsomme og får folk til å le, at denne enkelheten får folk til å le og jeg elsker det, sa Lame.
Humoren hans har tiltrukket seg fans fra hele verden, som regelmessig sender ham videoer av mennesker som utfører enkle oppgaver på kompliserte måter.
– Seerne sier: Khaby det er din tur, løys dette problemet fordi vi trenger deg, sa han.