Sarah Camille med nytt album

Srah Camille Osmundsen har gitt ut ny singel og album denne høsten.
Foto: Kristin Aafløy Opdan
29. oktober utga Sarah Camille albumet «Vingeslag», et sterkt dokument om bevegelse, nærhet, avstand, tilhørighet og verdens ubarmhjertige ventesoner.

Hennes nye album «Vingeslag» reflekterer over menneskelivet i en tid hvor den langsomme dansen rundt kloden øker i tempo.

– Hun spør om ikke skulderbladene våre en gang har vært vinger som har bragt oss over hav, og hun undrer seg over hvordan enkelte kan bli provosert av små ulikheter som hudfarge når skaperverket er så mangfoldig og stort, ifølge en pressemelding fra Kirkelig Kulturverksted.

Om musikkstilen skriver pressemeldingen:

– Sarahs musikkstil ligger i grenselandet mellom visesang, folk og verdensmusikk. Den uttrykksfulle stemmen hennes formidler de vakre melodiene og de innholdsrike tekstene godt i et transparent og minimalistisk lydbilde.

For artisten er det viktig å skildre geografisk avstand gjennom utgivelsen.

– Sarah har familie på mange steder langt unna Norge. Hun har lenge kjent på avstand, og sorgen som ligger i å ha sine kjære veldig langt unna. Da pandemien traff, ble denne avstanden forsterket, og det ble en realitet som mange måtte forholde seg til. Vingeslag handler om å romme alle de store geografiske avstandene.