Zimfest byr på flerstemt musikk

Zimfest arrangeres flere steder i verden, blant annet i London og Cape Town i tillegg til Oslo. På bildet: bandet Mawungira Enharira spiller på Zimfest i Tacoma, Washington
Foto: Kirsten Comandich
Zimfest Oslo er en årlig zimbabwisk musikk- og kulturfestival som finner sted på Grønland i Oslo. 
0Shares

For tredje år på rad arrangeres festivalen, og i år som tidligere vil det være et musikalsk spekter bestående av artister fra både Zimbabwe og fra Norge.

Zimfest Oslo inviterer ifølge en pressemelding til en “inkluderende og flerstemt musikk- og kulturfestival” på Cafeteateret den 26.-28. august i Oslo.

Zimbabwisk braai
Festivalen samarbeider med den norske organisasjonen Sabona, som jobber med grasrotprosjekter i Zimbabwe. I tillegg starter Zimfest Oslo i 2016 utvekslingsprogrammet A Spoken World – Hip Hopping Across Borders sammen med Shoko Festival i Harare, Zimbabwe som finner sted i september i år.

Årets festival byr på konserter, seminar, spoken-word, foredrag, aktiviteter for barn og et utendørs marked med tradisjonell zimbabwisk braai (grillfest). I tillegg skal de holde en rekke workshops på asylmottak og ungdomsklubber i og rundt Oslo.