Hkeem mimrer om barndommen

Det er oppveksten på Stovner som har fått Hkeem (20) dit han er i dag med storsuksess med låten "Fy faen" og flere låter låter i ermet
Foto: Stephen G. Simmersholm
Etter en hektisk sommer med mange spillejobber, tar r´nb-artisten Hkeem (bildet) ned tempoet med sin nye singel, “Gi det tid”.

Tidligere i år slapp Hkeem den sommerlige og romantiske singelen Amor. Nå er han klar for å skru tempoet litt ned og mimre litt tilbake med Gi det tid.

Ifølge en pressemelding fra Universal Music Norge sier Hkeem at singelen handler om barndommen, om de gode og vonde tidene.

 
Foto : Universal Music Norge

Hkeem sier at singelen handler om barndommen, om de gode og vonde tidene.

Gi det tid handler om barndommen og fortiden min. Hvordan veien har vært fra der til nå. Hvordan jeg har kjempet meg gjennom vonde tider og hvordan ting kommer til å ordne seg uansett hva. Selv om jeg blir eldre og eldre, så vil jeg alltid savne barndommen og huske på hvorfor jeg er der jeg er nå, forteller Hkeem.

Konsertsommer
Unggutten fra Stovner, som er halvt norsk og halvt nigeriansk, har ikke ligget på latsiden i sommer. Hkeem har reist Norge rundt og spilt på blant annet Slottsfjell, Vinjerock og Ekstremsportveko i Voss.  

Hkeem startet 2018 med det som kanskje er årets viktigste låt hittil, «Ghettoparasitt», hvor han tar et oppgjør mot alle fordommene han og veldig mange andre minoriteter møter i hverdagen. Han og kompisen Temur stakk også velfortjent av med prisen for «Årets låt» under Spellemannsprisen.