Slipper ny versjon av «Darkest Hour» med pakistansk superstjerne

Asim Azhar og Astrid S utgir ny versjon av «Darkest Hour».
Foto: Universal Music
Astrid S følger opp EP-prosjektet «Felt Cute Might Delete Later» med enda en versjon av «Darkest Hour» med stjernen Asim Azhar.

Forrige uke slapp Astrid S en versjon med indonesiske Keisya Levronka. I dag følger hun opp med en ny versjon med selveste Asim Azhar, ifølge Universal Music Norway.

Om samarbeidet sier Astrid S:

– Min fanbase i Sør-Asia har vokst de siste årene, og jeg har lenge hatt lyst til å samarbeide med en lokal artist. Jeg er en stor fan av Asim Azhar og jeg kunne nesten ikke tro det da han sa ja til å synge på denne låta med meg. Stemmen hans er fantastisk og tar låta til et helt annet nivå! Jeg gleder meg veldig til alle får høre den og til å reise til India for første gang om noen uker.

Ser frem til utgivelsen

Asim Azhar er en pakistansk artist som når et grenseløst publikum gjennom dyptfølte spor i urdu og punjabi. Musikkvideoene hans har fått mer enn 0,5 milliarder visninger kun på YouTube.

Utgivelsen hans Ghalat Fehmi ble den første pakistanske sangen som toppet Spotifys globale hitlister i 2021, og Azhar ble innlemmet i Spotify Global Ambassadors-listen i 2022.

Azhar sier seg glad for å være med i denne utgivelsen.

– Dette er mitt første internasjonale samarbeid og det har vært en virkelig fantastisk opplevelse å jobbe sammen med Astrid S. Dette er et stort øyeblikk for meg, så vel som mine fans. Det blir interessant å se hvordan fansen min reagerer på denne utgivelsen.