Alessandra følger opp Eurovision-suksess med splitter ny singel

Alessandra Mele slipper ut video til sin MGP-hit "Queen of Kings".
Foto: Universal Music/Marius Sørgjerd
Hele Norges Alessandra er klar med oppfølgeren til sin globale megahit i form av den selvtillitsgivende nye singelen “Pretty Devil”
11Shares

Stjerneskuddet slipper sin første nye låt siden debutsingelen i januar, med en erklæring om at alle må elske seg selv og bære sin egen kropp med stolthet.

Sangeren har sanket inn nærmere 70.000 forhåndslagringer av låten “Pretty Devil” på bare noen dager i tillegg til at fansen har laget over 6000 videoer til sounden på TikTok, ifølge Universal Music Norway.

– Låta handler om at jeg synger til en jente som er kjempefin og vet hun er det, men samtidig bærer hun på mye usikkerheter. Målet med sangen er at hun skal se på seg selv på samme måte som jeg ser henne. Jeg elsker når hun er seg selv og er stolt av det. Rett og slett, ‘be the pretty devil you are”.

Sangeren er skrevet og produsert i samarbeid med Audun Agnar Guldbrandsen, Margrethe Frich, Ludwig Gassner og Einar Eriksen Kvaløy.

Alessandra gjorde en bemerkelsesverdig opptreden under forrige måneds Eurovision-finale, som gjorde at hun stakk av med en 5. plass, som ble Norges beste plassering på ti år.

Om tiden framover sier Alessandra:

– Jeg har skrevet masse låter, og gleder meg til å bygge videre på artistkarrieren min. Jeg skal slippe mye musikk, og i 2024 skal jeg ut på turné og spille i masse forskjellige byer.