– Kristenfundamentalistisk tøv fra Knudsen

0Shares

Knudsen som er medlem i Stortingets kulturkomite skriver i et innlegg i Aftenposten at “vi gir dem asyl og lar dem benytte seg av våre velferdsordninger, mens de bygger baser i våre land for terror og krigføring mot Vesten.”

– På grunn av Europas forholdsvis generøse asyllover, har en del islamister bevisst utvandret til Europa med sikte på å føre hellig krig over på europeisk territorium. Ifølge Forsvarets forskningsinstitutt er det avverget mer enn et dusin større terrorhandlinger i Europa. Men det er, som vi vet, også tilfeller der man ikke har fått stoppet terroren. Det er ikke et spørsmål om vi vil se terror i Skandinavia. Spørsmålet er når. Da vil nok den norske forståelsen for Israels kamp mot terroristorganisasjonene Hamas og Hizballah bli langt større, skriver han videre.

Tøv
Redaktør i Utrop, Majoran Vivekananthan har fulgt nøye med Knudsen og hans tilknytning til kristenfundamentalister i Norge. Han karakteriserer utspillet til Knudsen som kristenfundamentalistisk tøv.

– Påstand om eksistensen av terrornettverk er ikke noe nytt. Representanter for kristenfundamentalistiske miljøer har kommet med slike uttalelser med jevne mellomrom, påpeker Vivekanathan.

-Knusen har kommet med en rekke ekstreme forslag som for eksmpel å ta fra omsorgen fra innvandrerforeldre som ikke lærer barna sine norsk. Forslaget møtte kraftig motstand fra politisk hold, påpeker redaktøren.