Siv Jensen støtter Knudsen

0Shares

Først advarte han i sterke ordelag Norge mot å bli invadert av islamistiske terrorister som han mener allerede har infiltrert det norske samfunnet, og bare “later som de blir forfulgt”.

Deretter tok han til ordet for 15 års innvandringsstopp i Drammen, og fyrte av denne salven: “Nå er det snart på tide at noen sparker passive innvandrere i baken så de kommer seg opp av godstolen.”

I sitt tredje og siste angrep i løpet av få dager truer han innvandrerforeldre som ikke lærer barna sine skikkelig norsk, med bøter og bortfall av retten til barnetrygd.

-Ulf Erik Knudsen er overhodet ikke et problem for oss, fastslår Siv Jensen overfor Drammens Tidende.

-Jeg oppfatter ikke Ulf Erik Knudsen som rasist. Han må selv stå inne for sine formuleringer, men intensjonene i det han sier har jeg forståelse for. Vi har alle ulike måter å formulere oss på, og jeg vil ikke gå inn i noen polemikk om ordspill, sier Siv Jensen.

– Det er et faktum at mange kommuner sliter med store utbetalinger til innvandrere som kun mottar ytelser. Det betyr ikke at alle innvandrere er unnasluntrere. Mange betaler skatt som alle andre, presiserer Siv Jensen.