Rapport feilsitert og misbrukt av FrP

I et debattinnlegget i Aftenposten “Islamistene må erklæres krig” henviser stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet, Ulf Erik Knudsen, til en forskningsrapport skrevet av forsker Petter Nesser vedForsvarets forskningsinstitutt. – Det er ikke første gang at min studie “Jihad in Europe” feilsiteres og misbrukes av en Frp-representant som åpenbart ikke har lest rapporten. Carl I. Hagen og Per […]

I et debattinnlegget i Aftenposten “Islamistene må erklæres krig” henviser stortingsrepresentant for Fremskrittspartiet, Ulf Erik Knudsen, til en forskningsrapport skrevet av forsker Petter Nesser vedForsvarets forskningsinstitutt.

– Det er ikke første gang at min studie “Jihad in Europe” feilsiteres og misbrukes av en Frp-representant som åpenbart ikke har lest rapporten. Carl I. Hagen og Per Sandberg har tidligere skrevet avisinnlegg hvor rapporten ble feilaktig sitert og spekulativt tolket. Til tross for mine svar til Hagen og Sandberg, begår Knudsen nøyaktig de samme feilene i påfallende like ordelag, skriver Nesser i et innlegg i Aftenposten.

Les hele innlegget: Spekulativt av Frp – igjen