– Stopp drapene

0Shares

– Tamilsk Ungdomsorganisasjon i Norge ønsker på vegne av alle tamilere, og spesielt tamilske ungdommer fra Norge, å fortelle dere hvor frustrert og hvor stor sorg alle har blitt påført på grunn av hendelsenene som har rammet den tamilske befolkningen siden krigen startet, heter det i appllen.

Natt til mandag skjedde det siste angrepet fra regjeringssoldatene hvor flere hundretalls skolejenter ble bombet av Kfir-fly. Denne massakren krevde livet til så mange som 61 skolejenter mellom 15-18 år og over 160 jenter ble hardt skadet.

-Vi frykter at tallet på antall døde kommer til å stige i dagene som kommer. Disse barna var samlet på ett sted for å trene på førstehjelpsøvelser. De ble helt uventet og helt uten grunn bombet og drept på brutalt vis. Vi i TYO (Tamil Youth Organization) mener at dette er planlagt statsterror som bør fordømmes av både FN og alle andre stater som støtter og står bak menneskerettighetene, heter det videre.

Brente flagg
Angrepet har skapt sterke reaksjoner blant tamilske ungdommer. Tirsdag kveld ble det Sri Lankeisk flagget brent utenfor Stortinget. En dukke som illustrerte presidententen ble også brent.