Vennskapskamp endte i slagsmål

Gir alt på trening: somaliske flyktninger på Ringsaker mottak er noen av de flittige brukerne av fotballtilbudet på Lindrehallen.
Foto: Claudio Castello
En vennskapskamp mellom Vestre Toten og Ringsaker mottak endte i full slåsskamp mellom begge lags spillere.
Kampen ble arrangert som et ledd i aktiviseringsprosjektet for flyktninger på mottak gikk av stabelen i Storhallen på Raufoss, og var en del av den nyopprettede lokale fotballserien for asylmottak, skriver Oppland Arbeiderblad.
Startet med takling
En spiller på bortelaget satte inn en stygg takling, og spilleren som ble felt svarte med å plukke opp ballen og kyle den rett i ansiktet på motspilleren og en slåsskamp utviklet seg. Under tumultene ble laglederen til Ringsaker selv dratt i bakken og sparket mens han lå nede.
– Jeg synes det er fryktelig trist at vår første kamp skulle ende sånn, sier leder Tom Roar Stensrud ved Vestre Toten mottak til Oppland Arbeiderblad.
Eks-Lillestrøm-spiller og leder i aktiviseringsprosjektet, Peter Werni, var selv til stede i Storhallen i går. Werni ble sjokkert over hva han fikk oppleve.
– Det er veldig uheldig at en takling skal få et så brutalt utfall. Siden prosjektet ble startet, har vi aldri opplevd voldelige situasjoner, sier Werni til Oppland Arbeiderblad.