Aker Solutions ny Alarga-partner

Aker Solutions skal begynne å tråle etter mer flerkulturell kompetanse for å vokse i et stadig mer globalisert markedskonkurranse.
Foto: flickr.com
Stiftelsen Alarga spesialiserer seg på å koble norske bedrifter med masterstudenter med flerkulturell bakgrunn. Na har stiftelsen inngått kontrakt med Aker Solutions om rekrutteringssamarbeid.
0Shares
Fra før samarbeider kompetanseorganisasjonen Alarga med blant andre Orkla, DnB NOR, Telenor, Yara og Statkraft.

Daglig leder i Alarga, Dilek Ayhan, mener det ikke er tilfeldig at Aker Solutions blir ny Alarga partner. 
– Aker Solutions er en global virksomhet med sterkt vekst i nye fremvoksende markeder. For å realisere denne veksten behøver de ansatte med sterk språk og kulturkompetanse. De har forstått at det lønner seg å tiltrekke seg talenter med flerkulturell bakgrunn. Dette gjelder både språk, forståelse for kulturer og med innsikt i det internasjonale næringslivet. Alarga tilbyr en talentbase som er viktig for denne type vekst og utvikling  sier Ayhan.

Fornøyde
Stiftelsen fører norske bedrifter sammen med masterstudenter med flerkulturell bakgrunn med gode akademiske resultater fra landets beste utdannelsesinstitusjoner.

– Vi kjenner Aker Solutions som en spennende og nyskapende bedrift med sterk vekst og er meget fornøyde med å få dem med på vårt partnerteam, sier styreleder i Alarga, Erik Villum til NTB.