Keshvari kandidat til Tinget

Har all grunn til å smile: Frps iranskfødte Mezhyar Keshvari kan komme inn på tinget hvis partiet hans gjør det godt i valget om et år.
Foto: Privat
Iranskfødte Mazyar Keshvari kom på tredjeplass over kandidater til neste års stortingsvalg under et møte i Oslo Frp.
0Shares
Latest posts by Grazyna Skarpås (see all)

– Jeg vet bedre enn de fleste hva frihet og demokrati er, for jeg har sett det motsatte. FrP er partiet som verner og beskytter disse fundamentale rettighetene og verdiene. Jeg vil ikke vike en tomme i møte med ekstremistiske holdninger og grupperinger som utfordrer den friheten jeg har fått i Norge, sier han til nettstedet osloby.no

Keshvari og hans familie flyktet til Norge da han var fire år. Han fokuserte på frihet, trygghet og handlekraft i sin tale til nominasjonsmøte.

Pariets leder Siv Jensen toppet lista, mens Christian Tybring-Gjedde kom på andre plass.

Tredjeplassen som antas ifølge groruddalen.no å være sikker.

– Jeg er veldig takknemlig for tilliten og føler meg ydmyk og stolt, sier Mazyar Keshvari som i dag er bystyre-politiker ifølge groruddalen.no.

– Resultatet var helt som forutsatt. Dette var ingen overraskelse, sier Peter N. Myhre.

Vil nå ut til innvandrerne

– Innvandrere som har flyktet fra diktatur, undertrykkelse og forfølgelse har kommet til et land med frihet, demokrati og ytringsfrihet. De har tatt utdanning, startet bedrifter og skapt et bedre liv for seg og sin familie. Dette er mennesker som vil tjene på FrPs politikk, sa Siv Jensen fra talerstolen

– Dersom man ikke ønsker våre verdier, som likestilling, frihet og demokrati har man ingenting i Norge å gjøre. Jeg vil minne om friheten til å reise ut av Norge dersom totalitære og undertrykkende samfunn er det man ønsker seg, fortalte partilederen til osloby.no.