Ukas sitater

 
Foto: Skjermdump/YouTube/Journalen TV
Sagt om innvandring, rasisme og integrering de siste sju dagene.

– Rasisme er det overalt i Oslo. På boligmarkedet, på arbeidsmarkedet, på alle mulige områder i samfunnet vårt. Se bare på romfolksdebatten vi har i Oslo. Her avdekkes grums overalt. Jeg synes rasisme har gjort comeback. 

Rapperen Don Martin i et intervju med Nettavisen, 06.02.

 I forbindelse med spekulasjoner på Facebook om at Mario Balotelli begynte å gråte som følge av at han ble utsatt for rasistiske rop, vil Napoli påpeke at det aldri ble ytret rasisme mot Balotelli, akkurat som det aldri tidligere har vært rasistiske ytringer på Stadio San Paolo.

Fotballklubben Milan i en pressemelding ifølge Football Italia 08.02.

– Jeg fatter ikke hva Ap har gjort de siste 50 årene.

Navaz Virani, en av Norges mest suksessfulle innvandrere mener Norge har mye å lære av Uganda, landet han emigrerte fra for over 40 år siden. Intervjuet av Nettavisen 08.02.

– Innvandrerne holder hjulene i gang i kollektivtransporten, i bygningsbransjen, i hotell- og restaurantnæringen og i stadig større grad også i helsevesenet og i barnehagene. Norge ville ikke klart seg uten dem. Og vi gir arbeid og inntekt til mennesker som ville vært arbeidsledige eller hatt svært lav inntekt og dårlig levestandard i hjemlandet.

Tidligere sjefredaktør i Aftenposten, Hilde Haugsgjerd (faksimilebildet), i kommentartikkelen Det nye tjenerskapet, publisert 09.02.