Fikk voldstrusler etter “negerk#k”-kommentar

Her er en skjermdump av uttalelsen som slapp helvete løs for mannen fra Nordland.
Foto: Skjermdump/Facebook
Nordlandsmannen som kom med en grov kommentar om den ebolasyke legen Silje Lehne Michalsen på Facebook, har selv fått trusler på nett. 
0Shares

For et nek. Først reiser hun til Afrika for å suge negerk#k, og så får hun ebola. Og nå som hun er frisk, hva er det første hun vil gjøre? Jo, reise ned til Afrika for å suge mer negerk#k.

Slik var uttalelsen som i løpet av de siste dagene har blitt spredd gjennom ulike grupper på det sosiale nettverket. Uttalelsen har skapt mildt sagt sterke reaksjoner, hvor flere debattanter har gitt uttrykk for at den er hetsende og rasistisk.

Utrop har nå fått tak i mannen bak uttalelsen, som vil la seg bli intervjuet mot at hans navn ikke kommer på trykk. Grunnen er enkel: nemlig at han selv har fått voldstrusler fra andre Facebook-brukere.

– Jeg innrømmer at dette var en overtredelse, en smakløs overtramp og en veldig vulgær spøk fra min side. 

Har ikke du forståelse for de mange sterke reaksjonene på din uttalelse?

– Jo, men samtidig mener jeg at dette har blitt fremstilt på feil måte, helt ut av kontekst.

 
Foto : Skjermdump/Facebook

Har mange fiender
Jeg skulle uten å nøle gitt deg to tette, din svinepels.

Gi meg fem minutter med den j#vla idioten.

I slike tifeller burde ekstrem senabort vært tillatt.

Fa#n for en sjuk fyr du er. Måtte lynet slå huet ditt slik at verden slipper å høre flere av dine sinnsvake ytringer. Brenn, j#vla svin!

Er ingen tilhenger av blind vold, men å knuse den stygge skallen din hadde vært en sann glede!

Slik går noen av de mest voldsomme reaksjonene på mannens uttalelser, hvori enkelte med henvisning til voldsbruk.

Mannen innrømmer overfor utrop.no at han liker å poste kontroversielle og politisk ukorrekte meninger, men at det siste “stuntet” hans har gjort livet til et helvete.

– Jeg er en barnslig fyr, med barnslig humor, og liker å være rett frem og uten filter på nett. Igjen har dette gjort sitt til at jeg har fått mange fiender. Jeg innrømmer nok en gang at det var en veldig dårlig spøk fra min side, men folk trenger ikke å reagere som om verden har gått under, sier han.