Ullensaker SV nominerer Mahmood Ahmad

En fornøyd Mahmod Ahmad (nest lengst til høyre) innkasserte en sikker plass i Ullensaker SVs nominasjonsliste for neste års kommunevalg.
Foto: Ullensaker SV
SV-politiker Mahmood Ahmad får sikker førsteplass på neste års kommunevalgliste.

Offentliggjøringen kom onsdag denne uken, etter Ullensaker SVs nominasjonsmøte.

– En glede og ære for meg å bli nominert som førstekandidat for SV ved neste års valg i Ullensaker kommune. Det blir spennende å drive valgkamp og tydeliggjøre en politikk for de mange, og ikke for de få, med et utrolig dyktig lag sammen med meg, skriver han i en e-post til Utrop.

Han er sikker på at velgerne vil vise ham og det nye teamet tillit ved valget 9. september neste år.

Skal vi bevare Norge som et godt, tolerant og fredfull land å bo i, må vi endre politisk kurs.

– Vi går inn i en tid som vil preges av et større alvor. De alvorlige, og kostbare, konsekvensene av klimaendringene treffer oss, samtidig som ulikheten vokser mellom land og folk, og den største flyktningkatastrofen siden andre verdenskrig vedvarer. Som en reaksjon på dette ser vi framveksten av ekstreme krefter i flere land. Norge er fortsatt et godt land å bo i, men også i Norge øker forskjellene og en merker konsekvensene av høyresidens politikk.

Integreringsreise gjennom politikk

Som flerkulturelt samfunn gir Norge mange muligheter, og mange med innvandrerbakgrunn bidrar på en positiv måte, mener SV-politikeren.
 
– Integreringen går i hovedsak bra, noe vi ser ved at mange unge med innvandrerbakgrunn lykkes godt i utdanning og arbeidsliv. Jeg er selv et bevis på den reisen selv om jeg er og anser meg selv som norsk. Enkelte krefter på høyresiden prøver å skape et fordomsfullt bilde av det mangfoldige Norge i 2018, noe vi var vitne til her forleden mot Oslo Aps varaordfører Kamzy Gunaratnam.
 
– Skal vi bevare Norge som et godt, tolerant og fredfull land å bo i, og skape en bedre verden for de kommende generasjonene, må vi endre politisk kurs. Vi må føre en politikk for de mange, ikke kun for de få.