Prinsesse ble kjæreste med multidimensjonal person

 
Foto: PRINSESSE MARTHA LOUISE / INSTAGRAM
Prinsesse Märtha Louise skriver på Instagram at hun har funnet kjærligheten med den amerikanske sjamanen Durek Verrett.
0Shares

– Han har fått meg til å innse at ubetinget kjærlighet faktisk eksisterer her på planeten. Han omfavner meg uten å stille spørsmålstegn eller frykt.

Hun kommer også med en oppfordring til dem som skulle ønske å kritisere dem:

– Det er ikke opp til dere å dømme meg. Jeg har ikke valgt mannen min for å tilfredsstille noen av dere eller boksene dere har satt for meg i hodene deres, skriver hun.

– Alt jeg vet nå er at vi elsker hverandre og jeg er superlykkelig.

Prinsesse Märtha Louise er nummer fire i arverekken til den norske tronen.

Prinsessen er ikke tilgjengelig for ytterligere kommentarer nå, sier hennes manager Carina Carlsen til VG.

– Vi skal på turne med sjamanen fra helgen av, så da er hun tilgjengelig for pressen, sier hun.

Hun ønsker ikke å uttale seg om hvor lenge prinsessen og Verrett har vært et par.

– Slutter aldri å overraske

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland, sier til VG at alle som har opplevd prinsessen og hennes nye kjæreste sammen har kunnet merke at de har noe helt spesielt på gang.

– Prinsesse Märtha Louise slutter aldri å overraske – og i kveld ønsker hun altså å bekjenne for all verden at søt musikk har oppstått mellom henne og hennes nye samarbeidspartner – og han gjør det samme på sin side, skriver han i en sms, og legger til:

– Selv kan jeg i kveld bare ønske begge til lykke og lykke til.

Totland tror også at slottet vil komme med en offisiell uttalelse snart, nå som prinsessen og kjæresten har signalisert at de er klare for å møte pressen sammen.

Kritiserte «Skavlan»

Verrett har også skrevet kjærlighetserklæring på Instagram.

– Å bli elsket eller å ikke bli elsket, for jeg vil heller bli elsket ubetinget enn å ikke bli elsket i det hele tatt. Det er hva jeg føler fra prinsesse Märtha Louise, ren aksept for mitt multidimensjonale jeg, skriver han.

– Ikke bare sjamanen i meg, men kvinnen i meg, den sterke mannen i meg, den lille gutten, ET, jaguaren, forskeren og mer.

Prinsessen og Verrett var i slutten av mars gjester hos Fredrik Skavlan, hvor de snakker om at de skal på turné sammen. Duoen gikk siden hardt ut mot programmet hvor de kritiserer klippingen.

Paret har lagt ut flere bilder sammen i sosiale medier. Blant annet feiret de påske sammen i Beverly Hills i California, med påskehareører på:

Märtha Louise og Verrett skal under sin kommende turné blant annet ha en to timer lang samtale på Edderkoppen i Oslo, skriver Dagen.

– Det er en samtale fra scenen mellom prinsessen og sjamanen, der hun fortrinnsvis intervjuer han, sier manager Carlsen til avisen.

Paret skal også til Stavanger og Tromsø.

Prinsessen var tidligere gift med kunster og forfatter Ari Behn. De annonserte at de ville skille seg i august 2016. Sammen har de barna Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.