Ribery rasende etter øldynking

Her blir Franck Ribery øldynket av sine lagkamerater i Bayern München. Som troende muslim hadde han sterke innvendinger til å feire ligagullet på dette viset.
Foto: Skjermdump/VGTV/Eurosport
Franck Ribery (30) ble dynket i øl av lagkameratene i Bayern München under feiringen av seriegullet i Bundesliga. Som troende muslim likte han dette svært dårlig.
0Shares

Ribery, som i 2006 konverterte og adopterte navnet Bilal Yusuf, gjorde alt for å unngå den tradisjonelle øldynkingen som skjer hver gang et lag i den tyske Bundesligaen feirer ligagull. 30-åringen konverterte til islam for å kunne gifte seg med sin algirske barndomskjæreste Wahiba Belhami.

Ifølge Daily Mail hadde Ribery sagt klart ifra på forhånd om at han ikke ønsket å få alkohol helt over seg. Uten at det hjalp. Bayern München-vingen så seg nødt til å legge på sprang fra lagkameratene som kom halsende etter med litervis med øl.

Løpeturen gikk frem og tilbake over halve banen, før Ribery til slutt ga opp og lot flere av spillerne dynke ham.

Forbannet
Ifølge avisen skal reaksjonen fra Ribery i etterkant har vært voldsom. Han lot sinnet gå utover Jerome Boateng som var én av dem som tok igjen franskmannen med etstort ølglass.

– Jeg snakker aldri med Boateng igjen. Han vet at jeg er muslim. Jeg er forbannet, uttalte han seg krasst ifølge Daily Mail.