To-kulturell fotballstjerne drapstruet dommer

Scoringer og temperament: Italiensk-ghaneseren Mario Balotelli kan bli utestengt for å ha stemplet en motspiller, selv om dommeren ikke så forseelsen. Nå går hans agent, Mino Raiola, ut mot det engelske fotballforbundet, og sier han blir straffet spesielt hardt fordi han er utenlandsk.
Foto: Wikimedia Commons
– Jeg skal drepe deg. Du skal betale for det her, var beskjeden fra den italiensk-ghanesiske fotballstjernen Mario Balotelli til en Serie A-dommer.
0Shares
Latest posts by Koubang Mbilase Enyam (see all)

Sjeldent har Mario Balotelli hatt det så tungt på jobb som på søndag. I 1-2 tapet mot Napoli bommet spissen på straffe for første gang i sin karriere, før han ble utvist etter kampen, skriver Expressen.

Spissen ble belønnet med tre kampers karantene for stuntet. Nå har det kommet fram at det var en drapstrussel fikk dommeren til å reagere. 23-åringen var i harnisk, og måtte bli holdt tilbake av lagkameratene i tumultene som oppsto eter sluttsignalet gikk.

Trener-kjeft
I løpet av flere år lange karriere har Balotelli hatt flere kontroversielle episoder. Nå får han, igjen, beskjed om å vokse opp. 

– Mario er ikke et barn lenger. Han er 23 år. Han må få bedre holdninger, siden har er et forbilde for barn. Klubben vår krever at spillerne opptrer med respekt for dommerne, sier Milan-treneren, Massimiliano Allegri.

Som legger til at Balotelli kan miste alt om han ikke skjerper seg.

– Karrieren står på spill. Jeg håper han lærer, og ikke gjør flere feil, sier Allegri ifølge Expressen.