Walmart ville ikke lage sørstatskake – solgte “IS-kake” i stedet

 
Foto: Skjermdump/YouTube
Amerikaneren Chuck Netzhammer fikk kake dekorert med flagget til terrorgruppen Islamsk Stat (IS), men ikke kake med sørstatsflagget på.
0Shares

Netzhammer bestemte seg for å ta et besøk til sin lokale Walmart-butikk i delstaten Louisiana, i håp om å bestille en sørstatsflagg-kake med ordene «Heritage not Hate».

Til hans store skuffelse ble forespørselen avvist, på bakgrunn av at kjeden har besluttet å fjerne alle sørstatsflagg fra butikkene sine som følge av massakren på ni afroamerikanere i Charleston.

Neste dag besluttet å teste dagligvare-gigantens dømmekraft da han allerede neste dag troppet opp i samme butikk, og pent ba om en ny kake dekorert med flagget til Den islamske staten (IS).

Krever forklaring
Til hans store overraskelse gikk Walmart-butikken med på å lage kaken. Netzhammen gikk så videre til nettstedet YouTube for å fortelle om hele episoden.

– Walmart, dere bør avgi en forklaring. Jeg gikk for å gå kjøpe en sørstatsflagg-kake fra dere, men dere ønsket ikke å bake en slik kake. Dagen etter gikk jeg tilbake og ba om en kake med flagget til Den islamske staten, som jeg til min store overraskelse fikk, sier han i videoen.

– Skulle aldri vært bakt
Talsperson for Walmart, Randy Hargrove, sier til The Daily Caller at de ansatte trolig ikke forsto hva IS-flagget sto for. 

– Vår lokale butikk har gjort en feil, og kaken skulle aldri vært bakt. Vi beklager, sier Hargrove i en e-post til avisen.