Subjekt-redaktør Dan Choi hengt ut som «transfob rasist»

0
Redaktør Danby Choi ble omtalt på mobilapplikasjonen Jodel som "transfob rasist" av radikale aktivister. Nå tar han til sterk motmæle på sosiale medier.

Rapport: Regimet i hjemlandet truer flyktninger i Norge

0
Flyktning- og innvandrergrupper i Norge blir utsatt for omfattende kontroll, press og trusler fra regimet i hjemlandet, viser en fersk rapport.

Annonse-boikotten mot Facebook fortsetter

0
Den pågående annonse-boikotten av Facebook fortsetter etter at organisatorene bak kampanjen ikke lot seg overbevise av et møte med Mark Zuckerberg tirsdag.

Mindreårige asylsøkere fløyet fra Hellas til Portugal

0
25 enslige mindreårige asylsøkere er sendt til Portugal som en del av EUs plan for å flytte barn fra flyktningleirer i Hellas, ifølge greske myndigheter.

Tyrkia har anholdt 276 migranter på vei til Europa

0
Kystvakten i Tyrkia stoppet tirsdag et tankskip på vei mot Hellas med 276 migranter om bord. Skipet ble gjennomsøkt i en havn i Izmir-regionen.

Væpnede afro-amerikanere marsjerte på USAs uavhengighetsdag

0
Rundt 1000 tungt væpnede afro-amerikanere utfordret hvite nasjonalister til kamp ved krigsmonumentet Stone Mountain Park.

Flyktninghjelpen og Noas hardt ut mot flyktningforslag i Høyre

0
Flere forslag om ny, stram flyktningpolitikk i Høyre vil bryte med Norges mål om å styrke FN og internasjonalt samarbeid, advarer Noas og Flyktninghjelpen.

Supereleven Srishti fikk 6,4 i snitt

0
Srishti Misra (19) gikk ut av Nydalen videregående skole i Oslo med toppkarakter i alle fag.

Norsk-iransk DJ med musikalsk korona-hilsen

0
Nasim Mashak, kjent under artistnavnet DJ Daeva, har samlet flere venner og bekjente i en oppmuntringsvideo på sosiale medier.

Flyktning- og minoritetsjenter lærte om grensesetting

0
Judoopplæring og workshops med konflikthåndtering og grensesetting har vært sentrale i kurset "MeToo for minoritetsjenter".