Samtale med Zeshan Shakar

1Shares
Redaksjonen
Latest posts by Redaksjonen (see all)

Tuesday, 8 September 2020
Deichman Bjørvika
Anne-Cath. Vestlys plass 1, 0150 Oslo, Norway

Zeshan Shakar debuterte i 2017 med ‘Tante Ulrikkes vei’, noe han også fikk Tarjei Vesaas debutantpris for. Brevromanen om oppveksten til Mo og Jamal på Stovner ble umiddelbart boka alle måtte lese. Det er store forventninger knyttet til Shakars andre roman, ‘Gul bok’, og vi skal gjøre et spennende dypdykk i det som definitivt blir en av høstens snakkiser.

I Gul bok møter vi Mani fra Haugenstua, en mann med minoritetsbakgrunn som sliter med å få seg jobb etter endt økonomiutdannelse fra BI. Vi følger Manis klassereise, til Omsorgsdepartementet og Skillebekk, og vi skal denne kvelden snakke om språk, klasse og Statens fellesprosjekt.

BILLETTER OG STRØMMING
Det er helt gratis å være med, men på grunn av begrenset kapasitet må du ha billett på forhånd. Billettene slippes to uker før samtalen, kl 08.00 om morgenen.

Her kan du bestille billetter: http://deichman.hoopla.no/sales

Er samtalen fullbooket, eller har du ikke anledning til å delta? Da kan du se samtalen direkte på vår Facebook-side, Deichman Bjørvika
.
SMITTEVERN
Det er begrenset antall plasser på våre arrangement, så det skal være trygt for alle og god plass. Alle som deltar må ha billett så vi har kontroll på hvem som deltok ved eventuell smittesporing.
– Hold deg hjemme ved luftveissymptomer eller om du sitter i karantene.
– Husk å holde minst 1 meters avstand til andre lånere og til våre medarbeidere.
– Praktiser god hånd- og hostehygiene.