“Dandiya for Sewa” – et indisk kulturarrangement i Oslo hvor inntekten går til Kreftforeningen

Vi har den store gleden av å invitere deg til det kommende kulturelle arrangementet, Dandiya for Sewa. Arrangementet er beriket med fargerik og spennende indisk kulturarv og formålet er å donere alle inntekter til kreftforskning og gode omsorgstilbud til kreftpasienter. Dandiya for Sewa finner sted på den anerkjente Vallhall Arena i Oslo.
46Shares

Arrangementet : https://dandiyaforsewa.ticketco.events/no/nb/e/2023

FB :  https://www.facebook.com/events/1002679057439027

‘Dandiya for Sewa’ er en unik sammenslåing som blander gleden av dans og musikk med et helhjertet ønske om å bidra til å gi tilbake til samfunnet, tittelen er sammensatt av ordene “Dandiya” som viser til en tradisjonell indisk folkedans og “sewa” som fra sanskrit kan bli oversatt til uselvisk tjeneste.

Arrangementet er inspirert av det tradisjonelle indiske danseformatet ‘Dandiya Raas’ som er en eksepsjonell og ekstraordinær dans bestående av et enormt antall individer, det er en inkluderende og gledesspredende dans. Våre deltakere vil være kledd i iøynefallende antrekk, håndtere dekorative bambuspinner og danse i takt med fengende folkemusikk. Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve en smak av Indias rike og unike kultur på nært hold.

Høydepunktene i arrangementet inkluderer blant annet hypnotiserende musikkopptredener, utsøkte danseformer og sammenkomsten av ulike samfunn i gjensidig kjærlighet til kultur.

Dette er mer enn et arrangement – det er en sak vi tror sterkt på. Alle inntektene vil bli donert til Kreftforskning og gode omsorgstilbud.

Sewa Norge har valgt dette formålet for å kunne bidra til å samle inn livsviktig støtte og å gi en sterkere stemme til kreftsaken. De tidligere årene har inntektene uavkortet blitt donert til Kreftforeningen, og vi kan med glede meddele at i 2021 donerte vi 75 000,- og i 2022 donerte vi 112 000,- i bidragsåndens glede, eller som vi sier; i Sewa åndens glede.
Se : https://sewanorway.org/dandiya2022-norway.php

Dato: 22-Oct-2023

Tid: 17:00-21:00

Sted: Vallhall Arena, Oslo, Norway