Gudene kan ikke klandres

Author Recent Posts Claudio CastelloJournalist i Utrop Latest posts by Claudio Castello (see all) Norsk jazz med afrikansk vri - 19.03.2024 Hans Dahle hedret med Lokalradioprisen - 18.03.2024 Gir ut Karsten og Petra-bok om å feire eid - 17.03.2024 Cliff A. Moustache er dramatiker, teaterregissør og kunstnerisk leder av Nordic Black Theatre i Oslo. Moustache […]

Cliff A. Moustache er dramatiker, teaterregissør og kunstnerisk leder av Nordic Black Theatre i Oslo. Moustache er kjent for sitt engasjement og arbeid for barn og unge ved og utenfor teaterscenen.

I 2020 mottok han Kulturrådets ærespris. I juryens begrunnelse het det at: «Cliff Moustache har gjort en stor innsats gjennom sitt kulturelle virke i Norge, og hele tiden hatt en egenartet kunstnerisk profil og en tydelig offentlig stemme. I sitt arbeid med Nordic Black Theatre og X-ray har han bidratt til nyskaping, nytenkning og utvikling i det norske scenekunstfeltet. Samtidig har han rekruttert generasjoner av nye stemmer til norsk scenekunst, både til det frie feltet og til institusjonene.»

I foredragsserien på Dramatikkens hus inviterer vi scenekunstnere til å velge seg en kunstner eller et tema for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner.

Arrangementet er gratis.

Tidspunkt: 23.03, kl. 19.30.