Et frihetshåp for det kinesiske folk

Tusenvis av kinesere har blitt fengslet, torturert og drept av sin egen regering etter at den tidligere kinesisk kommunistleder, Jiang Zemin, forbød all praktisering av Falun Dafa.

Falun Dafa er en form for spirituell meditering. Falun Dafa ble ulovelig over hele Kina juli 1999 fordi det ble for populært blant folket.
Zemin fryktet at denne formen for meditering kunne bli en trussel mot hans totalitære makt, og så det nødvendig å arrangerte en aggressiv propaganda mot folk som praktiserte Falun Dafa, ikke bare i Kina, men over hele verden.
En australsk Falun Dafa organisasjon kan avsløre at i løpet av de siste fem årene, er åtte prosent av Kinas befolkning på 1,3 milliarder offer for denne propagandaen. Rundt 38 000 saker er dokumentert og viser til bruk av torur og misbruk. Tusenvis har dødd som følge av dette.
To demonstranter fra den australske Falun Dafa organisasjonen, May Chong og Will Feathar reiser rundt i Brisbane med bilder, plakater og skuespill som viser forbipasserende torturmetoder og hvordan tilstanden i Kina virkelig er.
Chong sier at folk er i fengsel over hele Kina fordi de praktiserer Falun Dafa og politiet tar i bruk forferdelige metoder for å få dem til å tilstå at de har vært involvert i denne ulovelige mediteringen. Vanlige torturmetoder er å holde et strykejern på en persons ribbein, brenne fingertupper med sigaretter, eller hamre bambusstikker under neglene for så å rive dem av, noe som er svært smertefullt.
– De torturerer ikke bare folk som praktiserer Falun Dafa, men det å bruke feil t-skjorte kan være galt nok. De er veldig sensitive, sier hun.
Feathar sier: – Det er viktig at vi reiser rundt og forteller folk dette, så alle vet om det. På den måten kan vi klare å bekjempe torturen og mordene. Saker som dette er sjeldent dekket av media.
– Kinas regering er veldig redd oss, sier han mens han gir ut et par brosjyrer til to forbipasserende.
– Denne Falun Dafa organisasjonen har folk som gjør det samme som oss i andre viktige australske storbyer som Sydney og Melbourne. Vi håper vi kan få slutt på denne mishandlingen av det kinesiske folk, sier Feathar.
Li Hongzhi introduserte Falun Dafa for kineserene først i 1992 hovedsakelig for å forbedre livskvaliteten til folk i form av meditasjon. Dette ble ikke bare populært i Kina. I dag praktiserer over 100 millioner mennesker fordelt i 60 land Falun Dafa.
De største fordelene av denne meditasjonen er redusert stress, fred i sinnet og bedre fysisk helse.
Kommunistenes dager er for lengst over, og konseptet og verdiene deres er begravd. Kina er et av svært få land som fortsatt har en kommunistregering. Den australske avisen the Epoch Times hevder at det er bare snakk om tid før den kinesiske kommunistregeringen går under. Kineserne burde nå innstille seg på å møte fremtiden uten deres nåværende regjering.