Nytt på nett

En presentasjon av spennende nye nettsider av etniske minoriteter.

www.asiasider.no
Asiasider.no er en slags “innvandrer-Findexa”, med full oversikt over indiske, pakistanske, tamilske og bedrifter fra øvrige asiatiske land. Meget nyttig; for første gang kan minoritetsbedrifter nå hverandre gjennom nettet og danne livsviktige nettverk.

www.masalamagic.com
Krydderkunsten har for alvor nådd våre breddegrader og masalamagic.no gir en rik tradisjon norsk språkdrakt. Designen er noe ensformig, men siden er i det minste lett å navigere i og er også informativ. Mye fine bilder som sikkert gir en ekstra piff til matlysten. Tilbyr kurs og har en egen “spør Niru-seksjon”, nesten á la “spør eksperten”. Omsider har norske masalafans fått noe å glede seg over!

www.dinshadi.no
Lenge har det vært vanskelig å planlegge bryllup etter tradisjonelt asiatisk vis. Nå som dinshadi.no er på plass, så bør slike problemer høre fortiden til! Variert innhold, ofte kombinert med nyheter hjemmefra. Har også shadi-leksikon, samt forum og egen søkefunksjon. Lettfattelig og lyst design på siden.

www.standupspeakup.com
Fotballrasismen er fortsatt et relevant emne. Stand up – speak up er en kampanje som oppmuntrer virkelige fans som bryr seg om spillet og til å vise motstand mot de som misbruker sporten for å spre et mindretalls standpunkter og ideologi. Symbolet er det velkjente hvit-svarte armbåndet, som millioner av fans har kjøpt og mange velkjente stjerner som Ronaldinho, Zinedine Zidane og Thierry Henry har båret i avsky mot de siste måneders gjentatte episoder i tribunene.