Ferieparadis

Author Recent Posts Utspill Latest posts by Utspill (see all) Hvit jul - 07.04.2006 Ferieparadis - 07.04.2006 Hvor mange “eksotiske” venner har du? - 07.04.2006 Inspirert av Migrapolis på NRK onsdag 23.11.2005, som handlet om nordmenn bosatt i Spania. Til alle pensjonister i Pakistan! Norge er et langstrakt land langt nord i Europa. Vintrene her […]
Utspill
Latest posts by Utspill (see all)

Inspirert av Migrapolis på NRK onsdag 23.11.2005, som handlet om nordmenn bosatt i Spania.

Til alle pensjonister i Pakistan!

Norge er et langstrakt land langt nord i Europa. Vintrene her er kalde og triste, i det siste også veldig våte, men sommeren er stort sett bra. Stort sett. Vi vil gjerne invitere deg hit til Norge, og da særlig til Oslo for at du skal anskaffe deg en sommerbolig.

Her i Oslo vil du finne fred og ro i hyggelige grønne omgivelser (nesten) overalt. Kort vei til Marka hvor det er lagt til rette for gåturer, og er du virkelig heldig så kanskje du treffer en elg eller ulv. Men da er du virkelig heldig altså. Ellers så er kanskje en båttur i Oslofjorden fristende, men fiskestangen kan du la ligge for det er neppe noe fisk i det vannet der.

Er du ikke et friluftsmenneske, så kan du trekke inn mot Oslo sentrum, nærmere bestemt Tøyen og Grønland. Der vil du finne butikk etter butikk med kjent mat, kjent musikk, kjente klær, ja til og med kjentfolk. Så mens fruen er inne i klesbutikken og kjøper nok et glitrende klesplagg, kan du få klipt deg hos frisøren Hassan, som helt sikkert er billigst i hele Norge.

Transportmulighetene er mange. Du kan ta t-banen fra Tøyen eller Grønland til hvor som helst i byen, men da er det viktig å huske på at du må under bakken. Bussene går i alle retninger, men hvis du går på en grønn buss, er det godt mulig at neste stoppested er utenfor byen. Trikken er også veldig flott. Eller så kan man jo alltids praie en drosje. Av andre fasiliteter er det et godt utvalg av moskeer hvor det også er muligheter for å treffe kjentfolk og andre landsmenn.

Men det beste har jeg spart til slutt. Kjøper du feriebolig på Tøyen eller Grønland trenger du ikke å lære deg språket for å klare deg. Du vil alltid få tak i aviser fra Pakistan, samt mat og klær og alt det andre jeg nevnte i sted. Og det er sikkert mulig å starte et lokallag for det partiet du er tilhenger av i Pakistan.

Så det er bare å komme, vi har nok av plass!