Verdt å få med seg

Author Recent Posts Saroj Chumber Latest posts by Saroj Chumber (see all) Innvandrer på hyttetur - 31.07.2013 På tide å møtes på midten - 09.05.2011 En rettferdig asylpolitikk - 17.01.2011 Seminar: Én velferdsmodell – tre innvandringsregimerI anledning utgivelsen av boken “Velferdens grenser. Innvandringspolitikk og velferdsstat i Skandinavia 1945-2010” av Grete Brochmann og Anniken Hagelund, inviterer […]
Saroj Chumber
Latest posts by Saroj Chumber (see all)

Seminar: Én velferdsmodell – tre innvandringsregimer
I anledning utgivelsen av boken “Velferdens grenser. Innvandringspolitikk og velferdsstat i Skandinavia 1945-2010” av Grete Brochmann og Anniken Hagelund, inviterer Institutt for samfunnsforskning og Universitetsforlaget til seminar.

Kommentarer ved:
– Jonas Gahr Støre, utenriksminister
– Per Mouritsen, professor, Aarhus Universitet
– Jon Olav Egeland, politisk kommentator, Dagbladet

Enkel servering.

Tid: 17. juni kl. 15-17
Sted: Institutt for samfunnsforskning, Munthes gate 31, Oslo

Folkemøte og festforestilling
Redd Barnas kampanje mot vold mot barn, Vennligst forstyrr!, avsluttes denne våren med et folkemøte om bruk av fysisk og psykisk vold i oppdragelsen den 18. juni og en festforestilling 19. juni på Operaen i Oslo.

Arrangementet er gratis og alle som er opptatt av barns beste er velkomne, men billetter må bestilles av hensyn til plass. Se mer info i invitasjonen under.

Kontaktperson:
Kaja Ebbing mb: 48080678
Tid:
18-19 juni
Sted:Operaen

Eras-festivalen 2010
En internasjonal kulturfestival, i år med flere polske innslag, bl.a. konserten av den polsk-norske rockegruppen White&Reds fra Oslo, visesangerinnen Karolina Rutowska m/gitaristen Wlodzimierz Koscielniak fra Krakow, folkedansegruppen Lasowiacy fra Polen og polsk mat og kunst og håndverk. Klub Zdobywcow deltar med blant annet. en fotoutstilling.

Arrangementet er gratis og åpent for alle

Tid: 12. juni 2010 kl 11
Sted: Youngstorget, Oslo

Oslo Vegetarfestival

For første gang arrangeres en vegetarfestival her til lands. Det vil bli kokkekurs, foredrag, stands, smaksprøver og fantastisk god mat.

Tid:
19 juni 2010 kl.11.00 – kl.17.30
Sted:
Håndverkeren Konferansesenter
Adresse: Rosenkranzgt. 7, Oslo – inng. Kristian IVs gt.
Epost: [email protected]