Verdt å få med seg

Author Recent Posts Elizete Fonseca Lima Latest posts by Elizete Fonseca Lima (see all) Venner hjelper ungdom i fattige land - 10.05.2011 Skole for nye innvandrere - 22.03.2011 Islamiseringens motedronning - 14.03.2011 Fakkeltog for Benjamin Hermansen Fakkeltoget “Glem ikke” arrangeres av Benjamins Minnefond. Det er en markering av 10 årsdagen for det rasistisk motiverte drapet […]
Fakkeltog for Benjamin Hermansen
Fakkeltoget “Glem ikke” arrangeres av Benjamins Minnefond. Det er en markering av 10 årsdagen for det rasistisk motiverte drapet på Benjamin Hermansen den 26. januar, 2001. 
Toget vil gå i samme rute som for ti år siden, og skal minne oss på alt som ble sagt og løfter som ble gitt den dagen, melder Utrop.no. 
Programmet vil bli lagt ut på minnefondets nettsider når arrangementet nærmer seg.
Arrangør: Benjamins Minnefond i samarbeid med Ungdom fra Holmlia.
Sted: Oppmøte på Youngstorget. Avslutning på Universitetsplassen.
Tid: 26. januar 2011. Kl. 18.00.
Kontaktinfo: [email protected], www.benjaminsminnefond.no

Reggaekonsert på “Fabrikken”
“Fabrikken” i Oslo inviterer til reggaekonsert med opptredener fra jamaikanske Luta Fyah og Admiral P og Nico D.
Sted: Fabrikken, Vulkan, Maridalsveien 17
Dato: 29. januar 2011.
Tid: 23.00-03.00
Dørene åpner 23.00 og det er 18 års aldersgrense. Billetter koster 275 kroner, og kan hentes/bestilles på Narvesen, posten, 7/11 og billettservice.no. 
Seminar om likhet og likeverd i kommunene
Resultatene fra rapporten Frihet til likeverd – likhetsverdier, lokal tilpasning og ansvarsfordeling legges fram og debatteres på Litteraturhuset. Rapporten er gjennomført av Telemarksforsking, Sosialantropologisk institutt ved UiO og SINTEF Teknologi og samfunn på oppdrag fra KS. Formålet har vært å diskutere frihet og likeverd i kommunene, samt å se på hvordan innbyggerne i kommunene relaterer disse verdiene til rettferdighet og ansvar i kommunal tjenesteyting.

Debattleder er Terje Svabø.
Arrangør: KS
Sted: Amalie Skram
Dato: Torsdag 20. januar
Tid: 15.30 
Programmet varer i ca halvannen time og det er gratis inngang.
Hva er norske verdier i 2029?

Debatt.

Det snakkes både om at noe er «norske verdier», og at noe er «typisk norsk». Er det snakk om en typisk norsk væremåte, eller er det noe allment – eller kanskje en blanding?

Hadia Tajik leder debatten med panelet: Anders Heger, Lavleen Kaur, Hallgrim Berg, Loveleen Rihel Brenna og Robert Wright.

Tid: Mandag 31. januar kl. 1600
Sted: Litteraturhuset, Amalie Skram
Inngang:
Gratis
Arrangør:
Kulturforum