Flere reiser hjem frivillig

 
Foto: Flickr/Creative Commons
  Antallet personer som reiste hjem fra Norge frivillig i løpet av 2010 økte med hele 30 prosent. I 2010 reiste 1 444 personer tilbake til hjemlandet med støtte fra norske myndigheter, noen som er markant oppgang i forhold til året før. – Økningen kan skyldes at det kom mange asylsøkere i 2008 og 2009, at […]

 

Antallet personer som reiste hjem fra Norge frivillig i løpet av 2010 økte med hele 30 prosent.
I 2010 reiste 1 444 personer tilbake til hjemlandet med støtte fra norske myndigheter, noen som er markant oppgang i forhold til året før.

– Økningen kan skyldes at det kom mange asylsøkere i 2008 og 2009, at vi økte satsningen på returtiltak og at flere ble tvangsreturert, sier avdelingsdirektør Anne Siri Rustad i Utlendingsdirektoratet (UDI) til utrop.no.

Nasjonalister varsler demonstrasjon i Oslo
Nasjonalistgruppa «Norwegian Defence League» vil demonstrere mot det de kaller «islamifiseringen av Norge» på Domkirkeplassen i Oslo, skriver abcnyheter.no.
«Norwegian Defence League» er en avlegger av den engelske nasjonalistgrupperingen English Defence League. Den norske gruppen har omkring 340 medlemmer på Facebook og omtaler seg som en «gruppe som protesterer fredelig mot militant islam i Norge og Europa». Gruppen melder om demonstrasjonen på sine hjemmesider.
 
Foto : Wikimedia Commons