Han vil ha flere på introprogram

 
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen
SVs internasjonale leder, Ivar Johansen (bildet), mener at flere forskjellige grupper skal delta iintroduksjonsprogrammet. Nå har han fått et flertall for dette i Kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon (KS). Introduksjonskurs er en billig investering for å få innvandrere inn i arbeidslivet fortest mulig, skriver han i sin blogg.  5 000 kroner i kontantstøtte Regjeringen vil at […]

SVs internasjonale leder, Ivar Johansen (bildet), mener at flere forskjellige grupper skal delta iintroduksjonsprogrammet. Nå har han fått et flertall for dette i Kommunesektorens interesse- og arbeidsgiverorganisasjon (KS).

Introduksjonskurs er en billig investering for å få innvandrere inn i arbeidslivet fortest mulig, skriver han i sin blogg. 

5 000 kroner i kontantstøtte
Regjeringen vil at kontantstøtten skal øke til 5000 kroner per måned for barn mellom 13 og 18 måneder. Det blir ikke lenger kontantstøtten for toåringene.
Foto : Flickr
De nye reglene kommer til å gjelde fra 1. august 2012. Til og med juli 2012 vil familiene få kontantstøtte som i dag. Kontantstøtten er i dag på 3 303 kroner pr måned for ett- og toåringer.