Sagt siden sist

 
Foto: Wikimedia Commons
Om rasisme, innvandring og flerkultur.

– Vi må stå sammen som én mot rasisme. Bare da kan vi bli kvitt den for godt.

Israels statsminister, Benjamin Netanyahu, tok til orde for en felles front mot rasisme i samtaler med det jødisk-etiopiske samfunnet. Nylig har flere tusen etiopiske jøder protestert kraftig i kjølvannet av flere voldelige og rasistiske episoder, hvor det israelske politiet har vært involvert, skriver Dagen.

– Vi vil ikke gjøre det vanskeligere å få familiegjenforening, og vi vil ikke fjerne praksisen med å gi permanent opphold. Vi jobber i stedet med reformer som kan få innvandrere raskere i jobb.

Statsråd Ylva Johanssons talskvinne Natalie Sial til Aftenposten. Både Folkpartiet og Kristdemokraterna har gitt uttrykk for at man skal avslutte den svenske praksisen med å gi permanent opphold med én gang.

– Jeg ønsker å lede denne store og flotte Labour-gjengen på vei mot regjeringsmakt om fem år.

Labours (det britiske arbeiderpartiet) næringspolitiske talsmann Chuka Umunna (bildet), ifølge NTB. Umunna har kastet seg inn i kampen om å overta partiets lederjobb etter valgfiaskoen 7. mai, som førte til at eks-statsministerkandidat Ed Miliband måtte trekke seg fra ledervervet.

– World Halal Travel Awards er den første i sitt slag og vil sette standarden for halal- og familievennlig turisme. Vi har allerede fått flere nominasjoner i de 15 vinnerkategoriene, og skal kunne annonsere listen over de endelige prisnominerte i august. 

Andy Buchanan, sjefsdirektør i eventselskapet CACTI, annonserer i en pressemelding kåringen over de mest halal-vennlige hoteller, flyplasser og reisedestinasjoner verden over. Kåringen skal skje i Dubai 20. august.