– Jeg håper pappa følger med

«Norges tøffeste» ble spilt inn fra midten av september til starten av oktober 2020. Seher er overrasket over hvor populært programmet har blitt.
Når det blir ekstra tøft for «Norges tøffeste»-deltaker Seher Kaya (23), henter hun motivasjon fra pappaen sin, som døde da hun var 14 år gammel.
42Shares

Kaya (23) er en av deltakerne i «Norges tøffeste», som går på TV i disse dager.

Seher har utmerket seg i konkurransen, da hun er sterk, utholdende og allsidig. Hun har holdt på med crossfit i tre år, og konkurrert de siste to årene. Det var crossfit-inspirerte gruppetimer på et treningssenter som gjorde at Seher ble kjent med treningsformen.

– Jeg trente crossfit før jeg egentlig visste hva det var, og jeg falt for det veldig fort. Det var vel «meant to be». Jeg har alltid likt følelsen av at det svir og gjør vondt – da kjenner jeg at jeg lever. sier hun til kk.no.

Vanskelig emne

Seher har i mange år hatt problemer med å snakke om farens bortgang.

– Vi har ikke snakket mye om pappas død i familien. Jeg synes selvmord er vanskelig. Man vet aldri hva som foregår i hodet til en person når noe sånt skjer.

For henne har moren vært en som har drevet henne frem.

– Hun ønsket at jeg skulle holde på med noe som var bra for meg, sånn at jeg ikke havnet i et dårlig miljø og begynte å eksperimentere med andre ting.

Spilt inn i høst

«Norges tøffeste» ble spilt inn fra midten av september til starten av oktober 2020. Seher er overrasket over hvor populært programmet har blitt.

Hun er veldig takknemlig for at hun fikk være med på «Norges tøffeste», og hun har fortsatt kontakt med alle deltakerne.

– Jeg har så mange gode minner, og jeg husker nok aller best de stundene hvor alle deltakerne var sammen, og bare hadde det hyggelig. Vi var i vår egen lille boble. Konkurransene var også veldig bra; jeg så hvor fokuserte alle var; alle var så sultne på å vinne og komme videre, sier hun.